Pak jsem brouzdal po netu a koukal jsem, že na zadním obalu "prepare to die" je psáno, že je tam přidanej obsah... Na normální verzi je to "Prepare to die" napsáno jen tak, jako popis ke hře...
Mám jeden dotaz... Jak poznám klasickou verzi hry od "prepare to die" edice? ve hře jsem nikde nic nevyčetl, předek obalu taky ne... jen zadek obalu má nahoře nápis "od tvůrců Deamons souls - prepare to die"
Dark Soul - Puss In Boots (8)
Zdravím, pro ty co hraji DARKSOULS. Můžete se pridat na fb DARKSOULS CZ/SK .
rychle domlouvani coopu, rady, tipy atd. Mieeer
Díky!
Pak jsem brouzdal po netu a koukal jsem, že na zadním obalu "prepare to die" je psáno, že je tam přidanej obsah... Na normální verzi je to "Prepare to die" napsáno jen tak, jako popis ke hře...
IggyKure: PtD edice má jiný obal - tento link
Mám jeden dotaz... Jak poznám klasickou verzi hry od "prepare to die" edice? ve hře jsem nikde nic nevyčetl, předek obalu taky ne... jen zadek obalu má nahoře nápis "od tvůrců Deamons souls - prepare to die"
Ok, poslal jsem ti zprávu tady na konzolistovi.
Ja to hraju pořád a stale ma to baví) pridam si te a dame ) jinak pokud se najde jeste nekdo na DS coop tak si me taky přidejte. Muj nick je Stanec
Nedáte se mnou někdo co-op? Hraje to ještě vůbec někdo? PSN: Swarm23
já potřebuješ z něčím poradit ?
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.