Zdravím , zítra bych si chtěl koupit Driveclub a tak hledám někoho s kým bych mohl hrát (až se do toho nějak dostanu samotřejmě) Ještě hru nemám tak jen zjišťuju jestli budu hrát sám nebo se někdo najde :-D PSN Holcik_CZ
Kdo chce na takové to domácí ježdění tak název klubu klubu je TattooFreaks... tak se hlaste... jinak se klidně k někomu přidám. .. Můj nick je Ivan_Achm_Drago
Ešte čo ma napadlo tak to sú súperi, sú príliš dokonalý. Čo to známy? Idú bezchybne, a ešte k tomu ako vláčik za sebou. Ale to sú fakt len drobnosti a verím že to neskôr vylepšia...
Keďže mám nahraté pár hodín tejto hry tak skúsim zhrnúť svoje dojmy. Grafika je excelentna ale to asi každý už vedel pred tým ako hra vyšla, všetko ide plinulo žiaden zasekava som nepostrehla. Zvuk je parádny. Jazdný model pre mňa trochu spočiatku ťažký ale postupne si zvykám. Čo mi vadí je žiadna možnosť úpravy svojho auta okrem pár nálepiek. Škoda lebo to by potom pre mňa táto hra bola dokonalá. Ešte otázka, možno mne sa to len zdá ale ak si vyberiem rýchlejšie auto nie sú rýchlejší aj súper?
aha se divim ze tu trofej nikdo nema ale to reknete mi nebo poradte mi jako kdyz mam LVL 39 a dojete vsechny zavody na full stars tak co mam delat aby me to bavilo dojet az do 50 lvl kdyz ten multak je tak napytel a jak se rychle sbiraji body ?
CLUB v driveCLUB? (53)
Jsi online? Pošlu to a přijmi mě. Trošku ti posunu klub....
Já bych třeba zájem měl..... . Tedy pokud aktivně jezdíš, ještě.... a nejsi sám v klubu, kdo jezdí.... :D
Zdarec.Hraje ještě někdo?
Hledám členy do svého klubu CzechVenoms.Nick na PS4 - DannyVenom2304
Ahoj má tu ještě někdo místo v clubu ? Hru mám 3dny tak auta zatím dostávám do ruky. Zatím jsem úroveň 21 PSN: Filip_p_CZE
Ahoj, má ještě někdo volno v clubu? Pokud hledáte někoho na občasnou jízdu, tak mi kdyžtak napište [s14] PSN: CZEzigi
zdarek, sháním lidi do clubu, přidejte si mě, PSN: dj4u_cz
Zdravím , zítra bych si chtěl koupit Driveclub a tak hledám někoho s kým bych mohl hrát (až se do toho nějak dostanu samotřejmě) Ještě hru nemám tak jen zjišťuju jestli budu hrát sám nebo se někdo najde :-D PSN Holcik_CZ
sem tam:-)
Cus, dyztak pojdte ke me do klubu[s6] název: seel
zatím level 27
Zdravim :-) nejaky aktivne fungujici CLUB?[s16]
Tak se hlaste do meho exkluzivního klubu... mame již dva Členy a atakujeme level 4...
Kdo chce na takové to domácí ježdění tak název klubu klubu je TattooFreaks... tak se hlaste... jinak se klidně k někomu přidám. .. Můj nick je Ivan_Achm_Drago
Ešte čo ma napadlo tak to sú súperi, sú príliš dokonalý. Čo to známy? Idú bezchybne, a ešte k tomu ako vláčik za sebou. Ale to sú fakt len drobnosti a verím že to neskôr vylepšia...
Keďže mám nahraté pár hodín tejto hry tak skúsim zhrnúť svoje dojmy. Grafika je excelentna ale to asi každý už vedel pred tým ako hra vyšla, všetko ide plinulo žiaden zasekava som nepostrehla. Zvuk je parádny. Jazdný model pre mňa trochu spočiatku ťažký ale postupne si zvykám. Čo mi vadí je žiadna možnosť úpravy svojho auta okrem pár nálepiek. Škoda lebo to by potom pre mňa táto hra bola dokonalá. Ešte otázka, možno mne sa to len zdá ale ak si vyberiem rýchlejšie auto nie sú rýchlejší aj súper?
Pracují na tom do dalšího patche, prý z kraje roku (viz jejich Twitter).
Marcel ďakujem
adusa da ale jen kdyz jedes single events - v nastaveni pred zavodem, v sampionatu to nejde.
Ahojte viete mi prosim poradit ci sa da na tejto hre nastavit otianost, a ked ano tak ako . Dakujem
čus tak přidej kotrous
Já hlavně sháním někoho s kým by jsme si pomohli s trofejema.
Radek100 dnes můžeš být vůbec rád že někoho aktivního do klubu seženeš.
Jestli chceš tak ti pošlu Invite:-)
Cocoflowa: Vy jste na mě moc dobrý. Hledám nějaký amatéry jako jsem já level 32
Nemáte někdo volné místo v clubu? PSN Radek100
Kdyby někdo chtěl máme volné místo : CZECH CREW
cekat az budou plne funkcni challenge a face off, online a pripadne nejaky DLC... [s13] coz se asi jen tak rychle nestane.
aha se divim ze tu trofej nikdo nema ale to reknete mi nebo poradte mi jako kdyz mam LVL 39 a dojete vsechny zavody na full stars tak co mam delat aby me to bavilo dojet az do 50 lvl kdyz ten multak je tak napytel a jak se rychle sbiraji body ?
PlaymanCZ ---- neotevřeš až dají dohromady ten online
prosim vas jak otevru challenge mod ? levl 38
Muzu k nekomu do klubu?
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.