Jednoduše, zaloz si další ucet, ale US - zadej existujici US adresu a na amazon.com si muzea koupit PSN kredit, jen dej bacha aby to byla digitální verze a obratem mas redeem kód, kterej zadas v uz založeným US store, tam nakoupis a muzes to hrát na svým ucte. Jen dej bacha, abys pak nasledny DLC koupil na store, kde si koupil hru. Povětšinou jsou tam lepší slevy a základní ceny her bez slevy jsou taky lepší, než 1800 na CZ store. Nemam vyzkouseno, ale myslím ze na US store není k dispozici CZ jazyk ve hrách, který jsou prelozeny do CZ.
Co tam chces vysvětlovat? Koupíš 2x grid ma xbox360 a zavolas na prodejnu, ze chces destiny za 99kc. Vyberes si na jakou platformu to chces a nahlásis jim, ze tam doneses 2x grida. Hotovo.
Já tak koupil watch dogs za jednu kačku. jo je to férová nabídla za hry co už třeba nehrajete. ještě sem destiny nehrál, tak nevím jestli do toho jít. jak na vás destiny zapůsobilo?
Geobbu to je prostě akce JRC to dělá s vědomím toho všeho, takze PaneT ať to vidí každej z JRC vždyť jestli to donesu z domova, nebo to koupim jim může byt jedno. Žádný podmínky tím člověk neporušuje :)
Myslím, že sis tuhle kličku měl raději nechat jen pro sebe, protože takhle ta akce nebude dlouho trvat. (vzhledem k tomu že pomalu každý třetí je tu zaměstnanec JRC) [s6]
Akce Destiny za "99kč" link , např. tato hralink odpovídá ceně 599,- preowned, takže stačí zavolat na prodejnu říct, že dáte 2ks grid2 na xbox360 a rezervovat si tím Destiny..pak vás vyjde cca. do 700kč. Já takhle bral Watch dogs na PS4.
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.
Cenové akce $ (47)
JRC má v akcii Deathloop za 19,99
Na US storu maji par zajimavych nabidek: NBA 2k19 za 3$, Horizon zero dawn complete edition za 10$ a Detriot za 8$ (ten bude asi pouze v anglictine).
Na kuma.cz dokonce roční PS plus za 1099 digitál
Super díky za tipy končí mi 22.3 :)
Super, díky za tipy 😉
@Rathek: alza nabízí i digi licenci.
@Rathek: jasne jen musis hledat digitalni verzi
Ahoj, díky kluci za tip. Jdu do toho. Lze od některého obchodníka žádat zaslání kódu na e-mail?
Alza taky za 1149,-
To mi povídej,já kupoval 8.3.(1439,-)
PS+ na rok. Originalky 1150,- a Mironet 1199,- doprava zdarma. Jesteze jsem ho kupoval 10 dni zpět 🤔😤
Problem je ze do budoucna je to nejiste ovsem i kdyby Si clovek na tom chtel zahrat RE a pak prodat cena je paradni
Drahy to je za 10900 pri startu ted je to za pakatel a to bez vymluv! A her je na to 3 prdele
bez poradnych her je to furt drahy:-)
je to celkem drahe
Naprosto brutální cena. Teď už se nikdo nemůže vymlouvat na to že je to drahý
Psvr mironet 3850kc +gt sport
Asi jsem to napsal do spatnyho vlakna sorry
jako akce to neni, ale cena moc dobra Alza - Tropico 5 PS4 - 899
JRC Zaklinac - preowned akce opet bezi
link
Sly Collection za 2,49€. Ale len na US store.
Watch dogs a Infamous SS
Jake hey jim za Order budete davat??
JRC akce na The Order 1886 link
Tomb Raider: Definitive E za 18dolarů (necelejch 400)
Wolfenstein: TNO za 36dolarů (cca 700) na tom
Jednoduše, zaloz si další ucet, ale US - zadej existujici US adresu a na amazon.com si muzea koupit PSN kredit, jen dej bacha aby to byla digitální verze a obratem mas redeem kód, kterej zadas v uz založeným US store, tam nakoupis a muzes to hrát na svým ucte. Jen dej bacha, abys pak nasledny DLC koupil na store, kde si koupil hru. Povětšinou jsou tam lepší slevy a základní ceny her bez slevy jsou taky lepší, než 1800 na CZ store. Nemam vyzkouseno, ale myslím ze na US store není k dispozici CZ jazyk ve hrách, který jsou prelozeny do CZ.
Jak můžu prosím nakupovat na us storu? Musím nějak přepínat a co to ovlivní? Díky
50$ PSN kredit za 40$ na Ebay link
Chcete někdo Thief 2014 na PC legalně zadarmo ? link :)
Rohlais : kup to a ja od Tebe odkoupim toho Ghosta diky [s16] kdby nekdo kupoval a chtel s ho zbavit tak pls PM
link destiny ghost edition PS4 za 2400,-
Už asi ne. Navíc za moment bude nový NHL a FIFA.[s16]
Nevíte jestli ještě v JRC platí ta akce s NHL a FIFou? Na ve webu ji nikde nevidím.
Co tam chces vysvětlovat? Koupíš 2x grid ma xbox360 a zavolas na prodejnu, ze chces destiny za 99kc. Vyberes si na jakou platformu to chces a nahlásis jim, ze tam doneses 2x grida. Hotovo.
Já se v tom ztrácím. Raději to objednám normálně, za plnou cenu. Ale kdyby mi to někdo po lopatě vysvětlil, tak bych byl rád.:D
Já tak koupil watch dogs za jednu kačku. jo je to férová nabídla za hry co už třeba nehrajete. ještě sem destiny nehrál, tak nevím jestli do toho jít. jak na vás destiny zapůsobilo?
Koupíš do 700Kč, zkusíš a když nebude bavit prodáš za 1000Kč. Však jsme Češi že jo? :)
V aplikaci mam cenu 288
to není z výkupní ceny ale prodejní ceny použité hry [s1]
aha dík opravdu preowned cena 599 :)
má, ale jen xková verze, ne ps3
No podle ceniku pouzitych her jrc grid dve takovou hodnotu nema
Geobbu to je prostě akce JRC to dělá s vědomím toho všeho, takze PaneT ať to vidí každej z JRC vždyť jestli to donesu z domova, nebo to koupim jim může byt jedno. Žádný podmínky tím člověk neporušuje :)
Já nepracuju v JRC.
Sem chodí někdo, kdo nepracuje v JRC? [s6]
Myslím, že sis tuhle kličku měl raději nechat jen pro sebe, protože takhle ta akce nebude dlouho trvat. (vzhledem k tomu že pomalu každý třetí je tu zaměstnanec JRC) [s6]
Česká vyčůranost nezná mezí :D Samozřejmě nic ve zlém, pokud tam ta klička je, proč ne.
Akce Destiny za "99kč" link , např. tato hralink odpovídá ceně 599,- preowned, takže stačí zavolat na prodejnu říct, že dáte 2ks grid2 na xbox360 a rezervovat si tím Destiny..pak vás vyjde cca. do 700kč. Já takhle bral Watch dogs na PS4.
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.