Jednoduše, zaloz si další ucet, ale US - zadej existujici US adresu a na amazon.com si muzea koupit PSN kredit, jen dej bacha aby to byla digitální verze a obratem mas redeem kód, kterej zadas v uz založeným US store, tam nakoupis a muzes to hrát na svým ucte. Jen dej bacha, abys pak nasledny DLC koupil na store, kde si koupil hru. Povětšinou jsou tam lepší slevy a základní ceny her bez slevy jsou taky lepší, než 1800 na CZ store. Nemam vyzkouseno, ale myslím ze na US store není k dispozici CZ jazyk ve hrách, který jsou prelozeny do CZ.
Cenové akce $ (47)
JRC má v akcii Deathloop za 19,99
Na US storu maji par zajimavych nabidek: NBA 2k19 za 3$, Horizon zero dawn complete edition za 10$ a Detriot za 8$ (ten bude asi pouze v anglictine).
Na kuma.cz dokonce roční PS plus za 1099 digitál
Super díky za tipy končí mi 22.3 :)
Super, díky za tipy 😉
@Rathek: alza nabízí i digi licenci.
@Rathek: jasne jen musis hledat digitalni verzi
Ahoj, díky kluci za tip. Jdu do toho. Lze od některého obchodníka žádat zaslání kódu na e-mail?
Alza taky za 1149,-
To mi povídej,já kupoval 8.3.(1439,-)
PS+ na rok. Originalky 1150,- a Mironet 1199,- doprava zdarma. Jesteze jsem ho kupoval 10 dni zpět 🤔😤
Problem je ze do budoucna je to nejiste ovsem i kdyby Si clovek na tom chtel zahrat RE a pak prodat cena je paradni
Drahy to je za 10900 pri startu ted je to za pakatel a to bez vymluv! A her je na to 3 prdele
bez poradnych her je to furt drahy:-)
je to celkem drahe
Naprosto brutální cena. Teď už se nikdo nemůže vymlouvat na to že je to drahý
Psvr mironet 3850kc +gt sport
Asi jsem to napsal do spatnyho vlakna sorry
jako akce to neni, ale cena moc dobra Alza - Tropico 5 PS4 - 899
JRC Zaklinac - preowned akce opet bezi
link
Sly Collection za 2,49€. Ale len na US store.
Watch dogs a Infamous SS
Jake hey jim za Order budete davat??
JRC akce na The Order 1886 link
Tomb Raider: Definitive E za 18dolarů (necelejch 400)
Wolfenstein: TNO za 36dolarů (cca 700) na tom
Jednoduše, zaloz si další ucet, ale US - zadej existujici US adresu a na amazon.com si muzea koupit PSN kredit, jen dej bacha aby to byla digitální verze a obratem mas redeem kód, kterej zadas v uz založeným US store, tam nakoupis a muzes to hrát na svým ucte. Jen dej bacha, abys pak nasledny DLC koupil na store, kde si koupil hru. Povětšinou jsou tam lepší slevy a základní ceny her bez slevy jsou taky lepší, než 1800 na CZ store. Nemam vyzkouseno, ale myslím ze na US store není k dispozici CZ jazyk ve hrách, který jsou prelozeny do CZ.
Jak můžu prosím nakupovat na us storu? Musím nějak přepínat a co to ovlivní? Díky
50$ PSN kredit za 40$ na Ebay link
Chcete někdo Thief 2014 na PC legalně zadarmo ? link :)
Rohlais : kup to a ja od Tebe odkoupim toho Ghosta diky [s16] kdby nekdo kupoval a chtel s ho zbavit tak pls PM
link destiny ghost edition PS4 za 2400,-
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.