Akční FPS

Call of Duty: Modern Warfare - CzDe (1074)

• vladimirekcz
    vladimirekcz

ja urcite kupuju a souhlasim svama pustime se do toho spolecne,a jeste nekoho priberem.jeste mesic nebo jak dlouho kuva.mejte se dobre [s3]

• gambrinus1
    gambrinus1CzDe

Počínaje dneškem máme měsíc čas eště..ale hra se zatím rýsuje na jedničku [s14]

• Golfík
    Golfík

Já plně souhlasím. Ale musíme doplnit naše řady [s14]

• gambrinus1
    gambrinus1CzDe

Dobrý večer,pánové navrhuji se ihned po jeho objevení na trhu pustit se do Call of Duty Black Ops...samo že opět společně [s14] Kdo má stejný názor na věc?

• vladimirekcz
    vladimirekcz

cau

• gambrinus1
    gambrinus1CzDe

Spíše piš kdy jsi schopnej hrát ty,ostatní Destroyeři se rádi přidají [s3]

• vladimirekcz
    vladimirekcz

tak kdy konecne zahrajem? [s14]

• vladimirekcz
    vladimirekcz

zdar na mol fak kdy se sejdem

[s14]

• gambrinus1
    gambrinus1CzDe

Díky za mínusy..

• vladimirekcz
    vladimirekcz

tak neska pozde vecer muzu hrat [s14]

• gambrinus1
    gambrinus1CzDe

V tejdnu je to zdarec [s14] nechme to na sobotu odpoledne...

• vladimirekcz
    vladimirekcz

zatim se nak mijime [s11]

• gambrinus1
    gambrinus1CzDe

Jsi připraven?vláďo..můžu zetra odpoledno-večer,budu se těšit [s14]

• vladimirekcz
    vladimirekcz

zdar chlapi tak kdy si spolu konecne zahrajem? [s14]

• Golfík
    Golfík

díky. vždy mi jenom vyměnili desku a dostal jsem nový číslo a novou záruku.po třetí už mě to naštvalo a podle obchodního zákoníku č.§ 622 odst. 2 máš po 3 stejných poruchách nárok na odstoupení od smlouvy.toho jsem využil a jsem spokojenej. [s14] [s14] [s14]

• gambrinus1
    gambrinus1CzDe

Mno náhodou kemálek pravdu dí...ale Golfi néni žádnej podvodník,jen stará klasa [s14]

• Speeder12321
    Speeder12321

Kemalek: Sorry chlapi , ze vam tu pisu na klanovy forum kde nemam co delat , ale jen dodam , ze mas naprostou pravdu [s14]

• kemalek
    kemalekI see You

to hlavně záleží jak se k tomu postavý člověk dělající reklamace , když narazíš na týpka co tomu nerozumí a nebo to neumí zpracovat ,tak ti těžko dá prachy na zpátek , je dost málo profíků co dělá svoji práci správně na svém místě . nechci kecat do tédle věci proti lidem co jsou jen pouhé kusy v obchodě , ale z praxe vým že polovina a víc neví nic ohledně právních úkonů v rámci reklamace a daných předpisů . dalo by se říct že je podle občanského zákoníku daná reklamace oprávněná a člověk jako kupující má právo na výměnu věci , nebo vrácení peněz v hodnotě koupě daného předmětu smlovy . takže jsi narazil na típka co se toho nebál (nebo to odsere) záleží co si umí obhájit , PS dělám 7 let garančního technika aby zase nevznikla diskuse o atd.... Ať PS3 slouží a sporák taky [s14]

edit - omlouvám se za příspěvek , ale nedalo mi to sem napsat

• Speeder12321
    Speeder12321

Golfik , me se stalo to samy , ale kdyz mas ylod tak mas narok na vraceni penez hned po prvnim YLODu , jelikoz to je neopravitelna zavada

• gambrinus1
    gambrinus1CzDe

Tj pěkný [s14] jsi asi jeden z mála...doufejme že ten tvůj novej slimák pojede hodně dlouho. [s7]

• Golfík
    Golfík

tak hoši paráda.dopadlo to jak jen nejlíp mohlo [s14] . 3 krát reklamace na YLOD a tak jsem žádal prachy zpátky. A světe div se- vysolili pěkně 17 000 kč, já hned koupil 250gb "slimáka" a ještě mi zbylo 8000 pro "drahou polovičku" na sporák [s14] .

• gambrinus1
    gambrinus1CzDe

Borci,dnes je finále v MW2 turnaji CzC* vs URNa .Máte tip na vítěze?

• vladimirekcz
    vladimirekcz

tak at to mas brzo v poho [s14]

• gambrinus1
    gambrinus1CzDe

Golfi ty máš ale smůlu s tema plejama...já hraju eště pořád na první mašině kterou jsem pořídil měsíc po zahájení prodeje,takže už trošičku po záruce [s15]

• Golfík
    Golfík

Zdary hoši. Tak mi odešla PS 3 na YLOD. Už třetí kousek [s13] . Ještě že je v záruce [s14] . Uvidím jak dopadnu s reklamací. Zkusím jestli by mi nevrátili prachy, když je to třetí stejná závada. To by bylo terno. 16 900 by potěšilo [s14] . Tak zatím ......

• vladimirekcz
    vladimirekcz

[s14] [s14] [s14] [s14] [s14] [s14] [s14] [s14]

• Lamps
    LampsLamps

+1

• digishit
    digishitdigishield

Já na klany nejsem. Hrát to povinně jak si někdo usmyslí a nechat na sebe řvát, když mi to zrovna nepude nejde k mojí povaze. Jinak body rozdávám stejnym stylem.

• gambrinus1
    gambrinus1CzDe

No já myslím že net je supr věc, však ty to moc dobře víš [s14]kdo jinej taky..digi dej se k nám do clanu.Jsme štědří jako santa nebo ježíšek-všechny body soupeři [s6]

• digishit
    digishitdigishield

Já jsem v klidu, jen proto, že za větu nedám smajlíka tak si hned myslíš, že nejsem. Strašná věc ten internet co?

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.