Akční FPS

Call of Duty: Black Ops (859)

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

prodam, ps3 verze, platba predem prevodem. 500,- vcetne posty. PM.

• JardaBoss
    JardaBoss

kdyžtak nick JardaBoss

• lidr13
    lidr13

tak uz to mam,sice ne pres Store ve hre ale ten normal..a zatim dobry,i kdyz vubec nwm co delat.....hlavne ten zacatek sem nechapal,ale ted uz OK[s6] kdyztak muzem dat nekdy online

• JardaBoss
    JardaBoss

zapni si hru a ve hře dej online a je tam položka Store a tam dej stáhnout mapy a máš k tomu soundtrack a theme zdarma

• lidr13
    lidr13

uz to jde stahnout v EU? na Store ani ve hre sem nic nenasel

• JardaBoss
    JardaBoss

nn stačí prej přes hru to stáhnout

• lidr13
    lidr13

K te mape Moon,to budou posilat kody na mail? nebo jak to bude?

• lidr13
    lidr13

23. je to na Xboxu,pro PS3 v zari :(

• lidr13
    lidr13

uz? ja mysle ze nejdriv Xbox a PS3 pozdeji

• JardaBoss
    JardaBoss

23. srpna

• lidr13
    lidr13

to je dobre :) a kdy to ma vyjit na PS3?

• JardaBoss
    JardaBoss

jestli si zadal kod tak ano

• lidr13
    lidr13

a kdyz sem Hardened edici mel,pak ji prodal a ted koupil BO znovu tak ji taky dostanu

• JardaBoss
    JardaBoss

Jestli někdo má Hardened a nebo Prestige edici může si novou mapu do Zombie Moon stáhnout zdarma

• sephiroth_-77
    sephiroth_-77swag

link tady je celej postup jak to zapnout. Chvilku to trvá.

• satan666
    satan666MW3

a nevíš kde?

• sephiroth_-77
    sephiroth_-77swag

jj je tam.

• satan666
    satan666MW3

nevite nekdo jestli je v zombikach radio jako v world at war?

• Stein88
    Stein88

.

• sephiroth_-77
    sephiroth_-77swag

zbynda: určitě to stim jde líp , ale jak jsem řikal a návod mi dává za pravdu, že pro tu trofej žádnej z těch chlastů nepotřebuješ. já si ho právě nekupoval abych měl víc bodů na pack-a-punch mašinu. a pokud máš ty opice tak je ta trofej trapně jednoduchá. a navíc ty řikáš , že jste hráli ve čtyřech. mi hráli ve dvou, možná je to divný , ale je to tak lehčí protože máš víc bodů a mužeš si upgradovat kuš dřív.

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

sephirothjá jen říkám že mi jsme to zkoušeli ve 4 lidech nejmíň 3x z 60 pokusů a nikdy se do něj ten šíp nezapíchl zeptej se že nekecám ID Bartonda-CZ zbytek už si nepamatuji nakonec říkám vypijem ten chlast a pak to šlo asi na po 15 :) jako pomásle jenom ve finále sem dostal trofej já a ještě jeden zbytek byli mrtvý a čekali jestli se probojujem do dalšího levelu takže měli smůlu bohužel ale to sem zase odbočil od tématu :) podle mého to stím chlastem půjde lepší udělat teď sem si udělal akorát chuť ale to si můžu nechat zdát měl sem to jenom půjčený :)

• sephiroth_-77
    sephiroth_-77swag

zbynda: mohli to vypít, téměř každej si ten drink koupí ať už dělá trofej nebo ne, ale řikám , že to nepotřebuješ. pro tu trofej to neni nutný.

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

sephiroth taky jsme to zkoušeli a bez drinku a nešlo to dokonce i v tom návodu chlastal nápoje link má tam ty ikonky v levo dole takže něco vypít museli

• sephiroth_-77
    sephiroth_-77swag

jo tu trofej mam. se mužeš klidně přesvědčit. a udělal jsem to bez drinku. koukni se klidně do návodu nebo na youtube. měl bys nejdřív udělat svůj domácí úkol než začneš vykřikovat , že melu hovadiny.

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

sephiroth ale potřebuješ ty jí máš já jo a potřeboval sem takže nemel hovadiny!

• sephiroth_-77
    sephiroth_-77swag

Záleží na tom kterej automat myslíš. Jsou tam myslim 4. A pro tu trofej s kuší nepotřebuješ žádnej.

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

satan666 nějak tě nakope abys vydržel víc kousanců a mlácení, taky to má společného z tou trofejí jak kuší musíš vystřelit do spoluhráče ten výbušný šíp a on musí tím výbuchem zabít 5 zombie tak mám dojem že musíe vypít všechny 3 boxy z chlastem

• satan666
    satan666MW3

nevíte někdo co v zombíkách dělá ten automat s pivem?

• Maxyking
    MaxykingResistance

Tady je soutez o CoD Black ops Prestige Edition

link

link

• PICEKcz
    PICEKcz

Kua to nema absolutne chybu:-) link

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.