Mno tak blbost roku... hmm... urco BODYCOUNT. DUKE NUKEM FOREVER (to "forever" fakt sedi ;D). jinak nemyslim si ze BF3 je blbost. sam jsem to jeste nehral (... ! ...) jen me to zatim nelaka. BLBOST ROKU A ZAROVEN K SMICHU JE DAT NA STORE "BF3" ZA 1599,- !!! ;DDD
kamilpetras:presne,byt tebou tak to nectu v klidu zahraju a pak si udelam nazor sam... kdyz tady nekdo uvadi blbost roku ME2,LBP,BF3 tak je mi jich celkem "lito"...
TRochu to nechapu mě teprve Battlfield 3 čeká ale hralk sem prvních pět misí a zdá se mi to fakt skvěly nebo treba ty stihacky kazdej na to nadava ale ja sem z toho byl nadsen...:)
jo a este abych nezapomnel zklamani je pro me i Duke Nukem Forever ( precejen meli na to 12 let ). Jakoze hry se muzou povest, ale nekomu nesednou proto to daj jako blobst roku. Aspon ty ankety sou zajimavejsi, pokud nejsou ovsem predpojate...
Mmm blbost roku??? Tak dokazu pochopit ze tu nekoho ME2 nebavi ale blbost roku? Hra je po technicky, hratelnostni i pribehovy strance temer bezchybna... Takze si s tim dovolim nesouhlasit... Nerikam ze to tu musi vsechny bavit ale blbost roku??? To je na me moc...
sladpa: Ze je pro tebe Mass Effect 2 blbost je naprosto v poradku, ale dela to z te hry i blbost roku? Opravdu o vetsi blbosti ktera v roce vysla nevis? Protoze jestli ne, tak jsi skutecne stastny clovek. :-)
Castlevania, LittleBigPlanet, Mass Effect 2 jedny z nejlepsich her ve svem zanru, nektere lidi tezko chapat.Jinak blbost roku je skutecne Bodycount a v tesnem zavesu je DNF.
apsi stejnej problem maj lidi vsude na forech, psal sem na podporu konami a cesky sony a nic odepsali blbost, rozpozna to jen ds3 nebo sixaxis + move, samotnej sixac nefacha, zkousel sem i ovladac dj hero a proste me to nepusti ani do menu furt to pise pripojte move nebo wireless controller
vylozene pro me blbost roku Dead Nation, Stahl sem to a nevim, mam rad filmy i hry se zombie, ale tohle mi proste vylozene nesedlo :( Bohuzel, multak se docela dal, ale sam jak to jedu tak tragicke, ne ze by to bylo tezke dohral sem to cele, ale nechytlo me to za srdce takze Delete
Blbost roku:) (37)
ano,... a stale me tim utvrzujes... jinak to byla reakce na tvuj stupidni koment na jine tema,ale to ty asi vis... ty totiz vis o kazdem vse... end
ty si vazne kasparek,co se proste musi za kazdou cenu zviditelnit...
ty nemas odvahu ani pres PM vid a musis si pomahat verejne,jeste se bez vybrecet na chat a neboj,nekdy se potkame... OV je mala...
Zavorka
Mno tak blbost roku... hmm... urco BODYCOUNT. DUKE NUKEM FOREVER (to "forever" fakt sedi ;D). jinak nemyslim si ze BF3 je blbost. sam jsem to jeste nehral (... ! ...) jen me to zatim nelaka. BLBOST ROKU A ZAROVEN K SMICHU JE DAT NA STORE "BF3" ZA 1599,- !!! ;DDD
kamilpetras:presne,byt tebou tak to nectu v klidu zahraju a pak si udelam nazor sam... kdyz tady nekdo uvadi blbost roku ME2,LBP,BF3 tak je mi jich celkem "lito"...
TRochu to nechapu mě teprve Battlfield 3 čeká ale hralk sem prvních pět misí a zdá se mi to fakt skvěly nebo treba ty stihacky kazdej na to nadava ale ja sem z toho byl nadsen...:)
Battlefield 3 singl... naprosta hruza. DICE by nemeli delat singl...
jo a este abych nezapomnel zklamani je pro me i Duke Nukem Forever ( precejen meli na to 12 let ). Jakoze hry se muzou povest, ale nekomu nesednou proto to daj jako blobst roku. Aspon ty ankety sou zajimavejsi, pokud nejsou ovsem predpojate...
Martas 12 : blbost roku je odpovidat na neco, co te nezajima
Blbost roku je zalozit toto tema...
,,To je na mě moc..." jzs chlapy moc to žerete...[s6]
Mmm blbost roku??? Tak dokazu pochopit ze tu nekoho ME2 nebavi ale blbost roku? Hra je po technicky, hratelnostni i pribehovy strance temer bezchybna... Takze si s tim dovolim nesouhlasit... Nerikam ze to tu musi vsechny bavit ale blbost roku??? To je na me moc...
sladpa: Ze je pro tebe Mass Effect 2 blbost je naprosto v poradku, ale dela to z te hry i blbost roku? Opravdu o vetsi blbosti ktera v roce vysla nevis? Protoze jestli ne, tak jsi skutecne stastny clovek. :-)
nic proti me taky mass effect II vubec nebavil nevim proc a je to skoda protoze to kazdej chvali az do nebe ale me ta hra proste nejak nesedla...
Starky : Psalo se snad že máme soudit podle lidí okolo ?
Když 80% lidí napíše že je Mass Effect skvělý musí zbylých 20% napsat taky že je skvělí ikdyž je nebaví ? Trochu divní že ?
100 lidí 100 chutí.
A ano pro mě je Mass Effect 2 blbost , protože mě totálně nebavil.
LittleBigPlanet nebo Mass Effect 2 jako blbost roku? Opravdu? Skutecne??
Nemusi me bavit vsechno, ale jsem trochu soudny.
Osobne me absolutne nicim nezaujala serie Gears of War a proste me nebavi, je to tedy blbost roku?Myslim, ze ne.
Ano, těžko ty lidi chápat, když má každeý jiný vkus. [s9]
Castlevania, LittleBigPlanet, Mass Effect 2 jedny z nejlepsich her ve svem zanru, nektere lidi tezko chapat.Jinak blbost roku je skutecne Bodycount a v tesnem zavesu je DNF.
Podle me to bylo tento rok okej, ale Bodycount jsem nepochopil, fakt fail rovnou z dema, jinak i ten DNF ušel, asi to beru jinak jak ostatní. :D
POČKAT! Ješte BRINK, ta hra mi delá noční můry.
Tak v tehle ankete jasne vede Bodycount :) nejvetsi ****** letoska ..
apsi stejnej problem maj lidi vsude na forech, psal sem na podporu konami a cesky sony a nic odepsali blbost, rozpozna to jen ds3 nebo sixaxis + move, samotnej sixac nefacha, zkousel sem i ovladac dj hero a proste me to nepusti ani do menu furt to pise pripojte move nebo wireless controller
isi: čo je to za blbosť? ide to hrať aj na pade predsa
me nejvic zklamal no more heroes, protoze me to ani nepusti do hry sixaxis to nerozpozna jako ovladac [s10]
vylozene pro me blbost roku Dead Nation, Stahl sem to a nevim, mam rad filmy i hry se zombie, ale tohle mi proste vylozene nesedlo :( Bohuzel, multak se docela dal, ale sam jak to jedu tak tragicke, ne ze by to bylo tezke dohral sem to cele, ale nechytlo me to za srdce takze Delete
Nadpis je blbost roku a něktěří uvádí hry i starší takže udělám to samí.
Pro mě největší blbost co jsem letos koupil byl bohužel Mass Effect 2 - hra mi vůbec nesedla.
Jinak mě malinko zklamal BF 3 singlplayer.
Pokud bych nepoužil slovo "blbost", ale slovo zklamání, tak je to bez debat BF3...
Mně moc ,,nesedla'' série LittleBigPlanet.
Harry Potter..:D
Army Of Two
Napsat komentář
Pro přidání komentáře se přihlas.