Volné forum

Blbost roku:) (37)

• bf333
    bf333Ravens

ano,... a stale me tim utvrzujes... jinak to byla reakce na tvuj stupidni koment na jine tema,ale to ty asi vis... ty totiz vis o kazdem vse... end

• bf333
    bf333Ravens

ty si vazne kasparek,co se proste musi za kazdou cenu zviditelnit...

• bf333
    bf333Ravens

ty nemas odvahu ani pres PM vid a musis si pomahat verejne,jeste se bez vybrecet na chat a neboj,nekdy se potkame... OV je mala...

• bf333
    bf333Ravens

Zavorka

• xxteryxx
    xxteryxxPaintball

Mno tak blbost roku... hmm... urco BODYCOUNT. DUKE NUKEM FOREVER (to "forever" fakt sedi ;D). jinak nemyslim si ze BF3 je blbost. sam jsem to jeste nehral (... ! ...) jen me to zatim nelaka. BLBOST ROKU A ZAROVEN K SMICHU JE DAT NA STORE "BF3" ZA 1599,- !!! ;DDD

• bf333
    bf333Ravens

kamilpetras:presne,byt tebou tak to nectu v klidu zahraju a pak si udelam nazor sam... kdyz tady nekdo uvadi blbost roku ME2,LBP,BF3 tak je mi jich celkem "lito"...

• kamilpetras
    kamilpetrasPS5+XsX

TRochu to nechapu mě teprve Battlfield 3 čeká ale hralk sem prvních pět misí a zdá se mi to fakt skvěly nebo treba ty stihacky kazdej na to nadava ale ja sem z toho byl nadsen...:)

• PICEKcz
    PICEKcz

Battlefield 3 singl... naprosta hruza. DICE by nemeli delat singl...

• LordikDevil
    LordikDevil

jo a este abych nezapomnel zklamani je pro me i Duke Nukem Forever ( precejen meli na to 12 let ). Jakoze hry se muzou povest, ale nekomu nesednou proto to daj jako blobst roku. Aspon ty ankety sou zajimavejsi, pokud nejsou ovsem predpojate...

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava

Martas 12 : blbost roku je odpovidat na neco, co te nezajima

• Martas12
    Martas12Martas1283

Blbost roku je zalozit toto tema...

• poutnik36
    poutnik36hádankář

,,To je na mě moc..." jzs chlapy moc to žerete...[s6]

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Mmm blbost roku??? Tak dokazu pochopit ze tu nekoho ME2 nebavi ale blbost roku? Hra je po technicky, hratelnostni i pribehovy strance temer bezchybna... Takze si s tim dovolim nesouhlasit... Nerikam ze to tu musi vsechny bavit ale blbost roku??? To je na me moc...

• Starky
    StarkyNaughtyGod

sladpa: Ze je pro tebe Mass Effect 2 blbost je naprosto v poradku, ale dela to z te hry i blbost roku? Opravdu o vetsi blbosti ktera v roce vysla nevis? Protoze jestli ne, tak jsi skutecne stastny clovek. :-)

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

nic proti me taky mass effect II vubec nebavil nevim proc a je to skoda protoze to kazdej chvali az do nebe ale me ta hra proste nejak nesedla...

• sladpa
    sladpa

Starky : Psalo se snad že máme soudit podle lidí okolo ?

Když 80% lidí napíše že je Mass Effect skvělý musí zbylých 20% napsat taky že je skvělí ikdyž je nebaví ? Trochu divní že ?

100 lidí 100 chutí.

A ano pro mě je Mass Effect 2 blbost , protože mě totálně nebavil.

• Starky
    StarkyNaughtyGod

LittleBigPlanet nebo Mass Effect 2 jako blbost roku? Opravdu? Skutecne??

Nemusi me bavit vsechno, ale jsem trochu soudny.

Osobne me absolutne nicim nezaujala serie Gears of War a proste me nebavi, je to tedy blbost roku?Myslim, ze ne.

• poutnik36
    poutnik36hádankář

Ano, těžko ty lidi chápat, když má každeý jiný vkus. [s9]

• Starky
    StarkyNaughtyGod

Castlevania, LittleBigPlanet, Mass Effect 2 jedny z nejlepsich her ve svem zanru, nektere lidi tezko chapat.Jinak blbost roku je skutecne Bodycount a v tesnem zavesu je DNF.

• Tuxedoassassin
    Tuxedoassassin

Podle me to bylo tento rok okej, ale Bodycount jsem nepochopil, fakt fail rovnou z dema, jinak i ten DNF ušel, asi to beru jinak jak ostatní. :D

POČKAT! Ješte BRINK, ta hra mi delá noční můry.

• Maxyking
    MaxykingResistance

Tak v tehle ankete jasne vede Bodycount :) nejvetsi ****** letoska ..

• isildur heir
    isildur heir

apsi stejnej problem maj lidi vsude na forech, psal sem na podporu konami a cesky sony a nic odepsali blbost, rozpozna to jen ds3 nebo sixaxis + move, samotnej sixac nefacha, zkousel sem i ovladac dj hero a proste me to nepusti ani do menu furt to pise pripojte move nebo wireless controller

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

isi: čo je to za blbosť? ide to hrať aj na pade predsa

• isildur heir
    isildur heir

me nejvic zklamal no more heroes, protoze me to ani nepusti do hry sixaxis to nerozpozna jako ovladac [s10]

• LordikDevil
    LordikDevil

vylozene pro me blbost roku Dead Nation, Stahl sem to a nevim, mam rad filmy i hry se zombie, ale tohle mi proste vylozene nesedlo :( Bohuzel, multak se docela dal, ale sam jak to jedu tak tragicke, ne ze by to bylo tezke dohral sem to cele, ale nechytlo me to za srdce takze Delete

• sladpa
    sladpa

Nadpis je blbost roku a něktěří uvádí hry i starší takže udělám to samí.

Pro mě největší blbost co jsem letos koupil byl bohužel Mass Effect 2 - hra mi vůbec nesedla.

Jinak mě malinko zklamal BF 3 singlplayer.

• TonyRocky
    TonyRocky

Pokud bych nepoužil slovo "blbost", ale slovo zklamání, tak je to bez debat BF3...

• poutnik36
    poutnik36hádankář

Mně moc ,,nesedla'' série LittleBigPlanet.

• F33ry
    F33ryBF3

Harry Potter..:D

• Styxx
    StyxxLikeABoss!

Army Of Two

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.