No já si naopak myslím, že soundtrack obou dílů Bayonetty patří k jejím mnoha plusům. Jsem naopak rád, že je úplně jiný, než by člověk u daného žánru čekal. Ta směs klasiky, jazzu, japan popu a bůhví čeho ještě jej činí originální. Je to šílené, přepálené, kýčovité, ale k téhle hře to zkrátka sedne.
Pozeram ze kralovna tu trestuhodne nema vlastnu temu, tak som to nemal kde napisat. :D
K prilezitosti 5 vyrocia vychadza dotlac 5CD soundtracku k jednotke link a hlavne bola vzkriesena pred par rokmi ohlasena a dodnes nevydana figurka, ktora ma po novom vyjst v 06/2015 [s12][s7] link a link
Bayonetta/Bayonetta 2 (7)
Trosku strasidelnejsi hudba by z toho udelala jeste vetsi narez. Takhle to bylo jak u komediantu. Jen muj nazor
albert: praveze hudba jednicky tej hre a atmosfere neskutocne sedela, nevedel by som si predstavit nic lepsie. [s7]
Co by sa k takejto over-the-top hre hodilo podla teba? :D
Inak hosi, aka je vasa oblubena kombinacia zbrani? Mne sa najviac osvedcila kombinacia kladivo a pily. :D
V sobotu BigCerezaLive
Fly Me to the Moon + lízátko je super link
No já si naopak myslím, že soundtrack obou dílů Bayonetty patří k jejím mnoha plusům. Jsem naopak rád, že je úplně jiný, než by člověk u daného žánru čekal. Ta směs klasiky, jazzu, japan popu a bůhví čeho ještě jej činí originální. Je to šílené, přepálené, kýčovité, ale k téhle hře to zkrátka sedne.
Prave ze hudba byla u jednicky naprostej propadak. K takovito rubacce patri uplne jinej styl hudby
Pozeram ze kralovna tu trestuhodne nema vlastnu temu, tak som to nemal kde napisat. :D
K prilezitosti 5 vyrocia vychadza dotlac 5CD soundtracku k jednotke link a hlavne bola vzkriesena pred par rokmi ohlasena a dodnes nevydana figurka, ktora ma po novom vyjst v 06/2015 [s12][s7] link a link
Napsat komentář
Pro přidání komentáře se přihlas.