nevím jak to chodí CQ nehrajuho,takže nevím kolik dostaváš za zabrání vlajek,ale v rush je to podle mě těší ze získaní bodu,pač vždy nezničíš bombu abys dostal body navíc,ale podařilo se mě v rush na wake islandu nahrát 21 189 bodu bez ribonu a to jsem dával skoro pořád headshot na 400 až 700 metru a to ti body naskákaj velmi rychle,takže dobrá haluz
Sme hráli CQ na mapě Kharg Island a v každým týmu byli 4 hráči ta hra trvala asi 30 minut a každý hráč měl nad 10 000 protože se pořád zabíraly vlajky ničily tanky apod to byla fakt super hraa i když to bylo 4 na 4.
15 000:-O to jako pri hre nebo na konci s rebornama? ja dam ve hre tak max 5 000 a na konci se zapocitanim jsem mel jednou i 28 000 ( ale to byly 2 medajle) a mnoho oživeni a sposta asistu atd atd a opsazenych vlajek:)
Battlefield 3 - [CZE] CZECH BF3 CLAN (20)
ja mám CZE již od samého počátku před nickem,tudíž je mě divné že ještě nikdo nepožádal mě o fstup do mého klanu :-D
link
TICHNOS
Rad bych se pridal do vaseho clanu..
Muj nick TICHNOS
Batlelog- link
[s16]
dj4u_cz moho vstoupit do klanu B3 JSEM ZACATECNIK
Batlelog: PredatorKR [s8]
Zdravím. Už jsem podal žádanku. S Nashik83 jsem pár her zahrál. Tak uvidíme, jak se k tomu postavíte [s4]
Mara988CZ: a kolik si jich postřílel?
nevím jak to chodí CQ nehrajuho,takže nevím kolik dostaváš za zabrání vlajek,ale v rush je to podle mě těší ze získaní bodu,pač vždy nezničíš bombu abys dostal body navíc,ale podařilo se mě v rush na wake islandu nahrát 21 189 bodu bez ribonu a to jsem dával skoro pořád headshot na 400 až 700 metru a to ti body naskákaj velmi rychle,takže dobrá haluz
Sme hráli CQ na mapě Kharg Island a v každým týmu byli 4 hráči ta hra trvala asi 30 minut a každý hráč měl nad 10 000 protože se pořád zabíraly vlajky ničily tanky apod to byla fakt super hraa i když to bylo 4 na 4.
při hře bez ribbonů
15 000:-O to jako pri hre nebo na konci s rebornama? ja dam ve hre tak max 5 000 a na konci se zapocitanim jsem mel jednou i 28 000 ( ale to byly 2 medajle) a mnoho oživeni a sposta asistu atd atd a opsazenych vlajek:)
Jak píše gebbou na CQ běžná věc, mě se podařilo na CQ nahrát 15 000
JardaBoss: Na CQ naprosto běžná věc. :D Obsadíš pár vlajek, pozabíjíš pár nepřátel a hned máš 5 tisíc, ani nemrkneš.
klidně s vámi nějakou tu válku dám[s1]
dj4u_cz : že jste nahonili tak vysoký score
EDIT : ale to bude asi tím conquestem
Jarda: ne, proč? za medika asi nehrál nikdo, mám pocit že každý asi za mechanika...
dj4u_cz : To jste hráli za medika?
CZE ani nevim že takovej klan existuje , mam to v nicku na BF3 od dob co hraju jako klan , tak žádám o vstup , link
Rad bych se pridal ale jsem uplny zacatecnik.
pro představu jak asi hra vypadá...
link
Zdárek pařmeni, stále nabíráme nové členy do teamu, takže pokud nechceš hrát sám a rád by ses přidal, jsi vítán... navštiv náš Český klan
link
Napsat komentář
Pro přidání komentáře se přihlas.