Akční FPS

Battlefield 3 - [CZE] CZECH BF3 CLAN (20)

• wesick
    wesickFCHK

ja mám CZE již od samého počátku před nickem,tudíž je mě divné že ještě nikdo nepožádal mě o fstup do mého klanu :-D

• lukasholak
    lukasholakCHELSEA

link

TICHNOS

• lukasholak
    lukasholakCHELSEA

Rad bych se pridal do vaseho clanu..

Muj nick TICHNOS

Batlelog- link

[s16]

• Predator
    Predator

dj4u_cz moho vstoupit do klanu B3 JSEM ZACATECNIK

Batlelog: PredatorKR [s8]

• MATOTOMA
    MATOTOMAratamahatt

Zdravím. Už jsem podal žádanku. S Nashik83 jsem pár her zahrál. Tak uvidíme, jak se k tomu postavíte [s4]

• dj4u_cz
    dj4u_czBF3

Mara988CZ: a kolik si jich postřílel?

• Mara988CZ
    Mara988CZ

nevím jak to chodí CQ nehrajuho,takže nevím kolik dostaváš za zabrání vlajek,ale v rush je to podle mě těší ze získaní bodu,pač vždy nezničíš bombu abys dostal body navíc,ale podařilo se mě v rush na wake islandu nahrát 21 189 bodu bez ribonu a to jsem dával skoro pořád headshot na 400 až 700 metru a to ti body naskákaj velmi rychle,takže dobrá haluz

• lukz899
    lukz899BFBC2 BEST

Sme hráli CQ na mapě Kharg Island a v každým týmu byli 4 hráči ta hra trvala asi 30 minut a každý hráč měl nad 10 000 protože se pořád zabíraly vlajky ničily tanky apod to byla fakt super hraa i když to bylo 4 na 4.

• lukz899
    lukz899BFBC2 BEST

při hře bez ribbonů

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko⸸Ave Satanas⸸

15 000:-O to jako pri hre nebo na konci s rebornama? ja dam ve hre tak max 5 000 a na konci se zapocitanim jsem mel jednou i 28 000 ( ale to byly 2 medajle) a mnoho oživeni a sposta asistu atd atd a opsazenych vlajek:)

• lukz899
    lukz899BFBC2 BEST

Jak píše gebbou na CQ běžná věc, mě se podařilo na CQ nahrát 15 000

• geobbu
    geobbuWHO CARES

JardaBoss: Na CQ naprosto běžná věc. :D Obsadíš pár vlajek, pozabíjíš pár nepřátel a hned máš 5 tisíc, ani nemrkneš.

• Swarm23
    Swarm23△○✕◻

klidně s vámi nějakou tu válku dám[s1]

• JardaBoss
    JardaBoss

dj4u_cz : že jste nahonili tak vysoký score

EDIT : ale to bude asi tím conquestem

• dj4u_cz
    dj4u_czBF3

Jarda: ne, proč? za medika asi nehrál nikdo, mám pocit že každý asi za mechanika...

• JardaBoss
    JardaBoss

dj4u_cz : To jste hráli za medika?

• FuGySoOn
    FuGySoOn

CZE ani nevim že takovej klan existuje , mam to v nicku na BF3 od dob co hraju jako klan , tak žádám o vstup , link

• PEPE
    PEPEJoe_TheSlow

Rad bych se pridal ale jsem uplny zacatecnik.

• dj4u_cz
    dj4u_czBF3

pro představu jak asi hra vypadá...

link

• dj4u_cz
    dj4u_czBF3

Zdárek pařmeni, stále nabíráme nové členy do teamu, takže pokud nechceš hrát sám a rád by ses přidal, jsi vítán... navštiv náš Český klan

link

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.