Vite, BF3 nemuze byt dobry pokracovatel BF2 :(, Jak tak tady koukam tak spousta zvas maji uz hodnost Plukovnika " Colonel" .. Ja jsem v BF2 dostal Colonela az za 1 000 hodin hrani .. A tady to ty lidi maji behem 2-3 dnu.. Smutny, pro me a urcite pro sklani fanousky BF2.
tak já mám skore 1 090 782,level 36, 2 780 killu,902 umrtí,poměr zabití/umrtí 3,00,nejdelší headshot 446 metru,killstreak 24,pruměrná přesnost zbraně 27% a M98B mám 1600 zabitých a mám 2 hvězdy za recona.
Battlefield 3 - Battlefield 3-SKORE (39)
Vite, BF3 nemuze byt dobry pokracovatel BF2 :(, Jak tak tady koukam tak spousta zvas maji uz hodnost Plukovnika " Colonel" .. Ja jsem v BF2 dostal Colonela az za 1 000 hodin hrani .. A tady to ty lidi maji behem 2-3 dnu.. Smutny, pro me a urcite pro sklani fanousky BF2.
Mara: já nejsem sniper. spíš sem engeneer či support. za snipera teď hraju jen proto, že si potřebuju otevřít MAV a udělat poslední ribbon ve hře.
Taky se přidám. :) link
link
třeba chytneš zase[s6]a kdyby jsi chtěl vylepšovat,tak vím v jaké mapě a kde kempit přesně[s6]
link
díky. možná ještě někdy vylepším, ale pochybuju :D to víš, po tý naší misi sem chytil sniperskou slinu, tak sem šel zabíjet z dálky [s6]
Till:pěkné,to není málo
tak se mi včera povedl Headshot s SV98 na 403 metrů :)
Tak tady je něco málo odemě [s14] link .Nejvíc mě teda baví zabíjet nožem, ale ne vždy se to povede [s6] .
Já sem sem dal aktuální staty, ale když chcete link
Jack jj máš pravdu link
Tohle je fórum dost o ničem a v podstatě neaktuální, raději sem hoďte odkaz na Battlelog. Takhle se budou poměřovat pindíci lépe. [s6]
LEVEL 24
W/L 2.44
SPM 419
NEJ ZBRAŇ: M4A1( 198 KILLŮ)
K/D 3.15
HIGHEST KILLSTREAK 46
VEHICLES DESTROYED 73
MULTIPLE KILL
Double
Platinum Trophy
Collect all other Battlefield 3™ Trophies
4 of 28,128 (0.01%) users, have earned this trophy.
Jsou to blázni, no. :)
ve znamych mam typka co uz ma platinu,trosku dabel... :)
sam ted nevym ale snazim se trenovat aby to bylo mnohem lepsi nez doposud [s6]
na Battlelogu už mám 40 přátel [s6]
tak to nevym
lukz899:no to je dost[s6],tak zvyšuju zatím tu vzdálenost,třeba jednou se mě povede,taky tohle vystřelit[s6],ale pochybuju zas tak dobrej nejsem jako
a jak se mu to povedlo???
Mara988CZ jenom 446 metrů nejdelší headshot v přátelých mám jednoho a ten má nejdelší headshot 804 metrů.
tak já mám skore 1 090 782,level 36, 2 780 killu,902 umrtí,poměr zabití/umrtí 3,00,nejdelší headshot 446 metru,killstreak 24,pruměrná přesnost zbraně 27% a M98B mám 1600 zabitých a mám 2 hvězdy za recona.
manny nemáš náhodou moje známky...nemůžu je najít [s16]
Tii:Ou tak to bych nedal ja rezu jen prasátka v BF :)
manny: už ? příště si tě pozvem k nám na zabíjačku, když seš takovej řezník :D
160 zabiti nozem tot vse :)
Ja zatim nic moc, vetsinu casu litam nekde v oblacich, respektive ve stihacce takze svoje skore z KZ2 jen tak nedozenu. :D
link
Zabití 284
Úmrtí 404
Poměr zabití/úmrtí 0.703
Asistence zabití 85
Skóre/min 165
Ukončení 6%
Zničeno vozidel 26
Asistence zničení vozidel 8
Prům. přesnost zbraně 7%
Zásah do hlavy na nejdelší vzdálenost 115 m
Bonus za sérii zabití 6