Ale ty jsi mě vůbec nepochopil kaktusak_cz. Hra roku to ano ,ale hra která se zapíše do historie videoherního průmyslu ,jak psal/y některé herní plátky to určitě ne. Prostě je kolem toho hodně hypu no.
predatorKRcz ,ty jsi me rozesmal ,takze hra dostane 9 coz je hodne a verdikt : „Jediné, co vás po dohrání Assassin's Creed 3 napadne, je školácká hláška "Mohu si ještě přidat?" Před vámi totiž suverénně stojí další z ostrých kandidátů na hru roku.“ a ty napises no neni to nic uchvatneho 0) obcas by me zajmalo co by v te hre muselo byt [s6]
Tak pro mě to bude zas jen další díl v novém kabátě. Pár příjemných novinek se tam určitě najde, ale jinak to bude zas po delší herní době co se úkolů týče trochu stereotyp, stejně tak jak u předchozích dílů. Ale věřím tomu, že to bude mít fajnovej příběh, který člověka v táhne do hry a nepustí ho ani po jeho dohrání [s6]
assasin3 (16)
Až je nikdo nebude potřebovat. :-)
zaujmalo by ma kedy budu trofeje na stranke ku assassins creed 3.uz ich cakam dlho a stale niesu
Tak kaktusak_cz Já si to ale právě myslím že to není ta hra ze které by sme spadli na prdel.
mno to se dost tezko soudi ,kdyz to clovek jeste nehral osobne, treba zapise treba ne[s14],to se zitra dovim [s12]
Ale ty jsi mě vůbec nepochopil kaktusak_cz. Hra roku to ano ,ale hra která se zapíše do historie videoherního průmyslu ,jak psal/y některé herní plátky to určitě ne. Prostě je kolem toho hodně hypu no.
predatorKRcz ,ty jsi me rozesmal ,takze hra dostane 9 coz je hodne a verdikt : „Jediné, co vás po dohrání Assassin's Creed 3 napadne, je školácká hláška "Mohu si ještě přidat?" Před vámi totiž suverénně stojí další z ostrých kandidátů na hru roku.“ a ty napises no neni to nic uchvatneho 0) obcas by me zajmalo co by v te hre muselo byt [s6]
Proto se divím.
Dokud je píše Maggot, tak je kvalita zaručena.
Tak pro mě to bude zas jen další díl v novém kabátě. Pár příjemných novinek se tam určitě najde, ale jinak to bude zas po delší herní době co se úkolů týče trochu stereotyp, stejně tak jak u předchozích dílů. Ale věřím tomu, že to bude mít fajnovej příběh, který člověka v táhne do hry a nepustí ho ani po jeho dohrání [s6]
Styxx:Něco proti recenzím na Hrej.cz?
Recenze na hrej.cz ještě někdo čte??[s6]
Kdyby něco tady si přečtěte recenzi link nic tak úchvatného to zase tak není! ,jak se v některých recenzích psalo.
Hlavně nestraš Starky! :D
Tady je zatim jenom jedno vlakno na AC3?
Tak to by se spis mela jeste minimalne dalsi tri zalozit ne?
Proč vytvářet další vlákno na Assassina3 ,když už 1 je![s8]
MalkinCZE co!?
hraje někdo už assasina3???
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.