Akční FPS

Aliens vs. Predator 3 - Aliens vs Predator (526)

• jiridvorak515
    jiridvorak515

Panove v SO a NE jste mely hrat multak.Jen jeden se prihlasil a zbytek utek co ? Ach jo tak to zkusime v cizine

• BAZMEN
    BAZMENPs4

super uz mam 8 hracu,

• jiridvorak515
    jiridvorak515

Co takhle pristi SO,NE.Hru jsem kdysi hral na X360 a ted mam PS3 verzi.

• RonalF
    RonalF

Baznen: Taky sem se o ni kdysi snažil, ale marně, skoro nikdo už nehraje. Ale přidavam si tě.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Tady tezko kamarade.Skoda ze mi ps3 nefunguje,s chuti bych si tu hru po netu hnedka dal

• BAZMEN
    BAZMENPs4

To se nenajde zady hrac co ma hru doma?? trophy je vzacna ma ji jen 1000 hracu na svete!!!!!

• BAZMEN
    BAZMENPs4

Cau hraje jeste nekdo potrebuji pomoct 1 trophy 6 friends? chyby pouze tahle do platiny. potrebuji 3 hrace pomuzete?

psn BAZI88

• Mira77
    Mira77...
    5

...při pohledu na to, co tady provádíš s fórem, bych si tipnul, že už se něco chystá[s16]

• STRIKERcz89
    STRIKERcz89
    4

čaute jestli se neco chysta tak si me kdyz tak pridejte nick STRIKERcz89

• lukasholak
    lukasholakCHELSEA
    1

stim XP to posrali v tom vyhledavaci je to hruza cekat skoro pulhodiny na hru nes nekoho najde a jeste s rankem to neni dobre mel sem 20 rank a kdys hru vypnete a pak zase zapnete tak sem mel 16ranku to je k nasrani pac se nikam nedostanu a kdyz us tak pomalim tempem....meli by ale sega wtim neco udelat ne treba to ubdate aby to bezelo kurva v poradku!!!!!!!!!!!!!!

• RobertDza
    RobertDzaYautja

K tejto hre mam len jednu pripomienku skurveny Rebelion a ich online Xp.

• Algeroth
    Algeroth

AlbertA-CZ

Já doporučuji spíš než používat to nedoladěné vyhledávání prostě obyčejné prohlížení běžících her. Vždy jsem jich několik našel a většinou nebyl problém tak se i trefit u jedné z nich do okamžiku, kdy jsou v lobby.

• jarda90
    jarda90JK90

Ahoj..jj, skočí.

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

chci se jeste zeptat, kdyz projedu hru na nightmare, skoci mi trofej i za projeti na hard? Diky moc

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava

je to jasny, musi se hrat tak od 20.00 vecer- rano se nepripojim nikdy, odpoledne jen zridka, ale vecer to celkem jede...

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

Tak mi to dnes taky doslo, seznamim se trochu se singlem a jsem k dispozici na online. Tak si me kdyztak pridejte kdo to hrajete,Paris_CZ84

• RobertDza
    RobertDzaYautja

Komu ide o trofeje tak ide.

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava

ale prosim te, myslim ze zrovna v tyhle hre nejde o nejaky body

• RobertDza
    RobertDzaYautja
    1

Tá hra tak osiera že to svet nevidel dva krát po sebe mi nezapočítalo body a to som sledoval skrz rank, boh vie o koľko som už celkovo prišiel. Tých čo sú zodpovední za online by som nakopal poriadne do riti.

• Pennywise
    PennywiseNFL

Algeroth pravda moje řeč, když jsem dostal respawn v džungli tak jsem se z ní už nedostal, všude to bylo samý predator, na stromech všude....ale sranda to byla [s6]

• Algeroth
    Algeroth

Taky jsem byl mile překvapen, jak jsme to předevčírem hráli, že se dalo připojit k tak velkým grupám bez problému. Jen by to občas v takovéto velké skupině lidí chtělo trochu lepší domluvu. Není zrovna moc vyrovnané, když mají predátoři přesilovku oproti zbylýn dvěma týmům.

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

Kura tak ja si to taky poridim a bude...Chut lovit je jeste vetsi po vcerejsim shlednuti The predators:)

• gambrinus1
    gambrinus1CzDe

Taky se k vám připojím jak to časově klapne.Už se moc těším,když jsem se teď poslední dobou pokoušel vloudit do nějaké hry jen tak, nebyl s tím problém.Jako by se hráči ke hře vraceli... [s14]

• Pennywise
    PennywiseNFL

karloslav má pravdu, to hráli jsme ve třech lidech dost často to pak padalo do menu pořád. Ale když byla hra tak docela dobrý, jen si vzpomínám jak jsem hrál za mariňáka a karloslav z algerothem hráli za aliena no a pokaždé jsem se jen koukal, že když mě nesejmul algeroth tak mě zarohem dostal karloslav [s6] [s6]

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

tak ted volal řidič ppl, už je na cestě ke mě :D

• karloslav
    karloslavdeckuju se 🚢

jj včera jsme to celkem dlouho zkoušeli a total hnus...Pak se nám ve 3 lidech povedlo připojit, pěkný jatka [s6] škoda jen že to připojování je tak totálně na pitchu [s13]

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava

no vzdyt se uz nejde ani spojit s frend listem

• RobertDza
    RobertDzaYautja

Boha aj Vám to ukončí hru len tak? Nastavenia v PS3 mám ok iné hry idú normálne len táto sviňa stále štrajkuje.

• karloslav
    karloslavdeckuju se 🚢

Dnes v 8 budu připraven ,ale zítra mi to nevyjde [s13] Tak v 8 a ať se nás sejde co nejvíc [s6]

• Pennywise
    PennywiseNFL

Tak co třeba zítra nebo dneska ve 20:00? [s6] Jinak všichni si navzájem přidejte ostatní do friendlistu ať pak někdo nemá třeba problémy se na tu naší skupinu připojit [s14]

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.