wencaCZE: Ta akce na Storu je, ale nejde využít, pokud už máš Plusko aktivní a chtěl bys ho tím jenom prodloužit. Jinak řečeno, je to akce k nalákání nových předplatitelů.
Takže konečně mám doma PvZ 2 za 559,- z Tesco Skalka. Jinak pípáky, které jsou v obchodě a nebo je mají zaměstnanci, tak ukazují cenu bez slevy 20%, takže se pán na elektru ještě divil, že tam je nějaká sleva. Nejlepší je zavolat do jednotlivých prodejen a poptat se, jestli mají hru skladem, ale i to nezaručuje úspěch. V Edenu měli mít PvZ a nakonec se ve skladu nenašel. V Edenu by měli mít ještě nějaký Uncharted, takže můžete zkusit.
Dneska jsem byl v Edenu, kde jsem mezi hromadou her našel PvZ 2, tak jsem se zaradoval a hledal někoho z elektra. Slečna mi řekla, že mají poslední kus a že koukne do skladu. Bohužel ho nenašla, takže další zastávka byla Skalka, kde nic neměli. Smíchov to samé, a potom Letňany, kde taky nic nebylo. Ale třeba DOOM, byl v každém obchodě. A také byly cedulky, kde psali, že Uncharted 4 je momentálně nedostupný. Na informacích se potom dozvíte, že naskladní do měsíce. Dokonce u her mají vytištěný papír, kde je vidět kolik je cena normální a cena po slevě 20%
Kupoval jsem v Porube.Ve Futuru ani nevedeli ze sleva 20% plati i na hry v te velke sleve.Ve futuru mi tvrdila za doom 1500 v Porube byl za 1200.Musi to byt vsude jen prodavacky nekde nevi nic.Sleva se totiz odecte az na pokladne.Jinak v Porube je vetsi vyber her doporucuji tam.Jak je na tom Hrabova nevim
Tesco velke akce na vsechny hry.Dneska koupeno PvZ 2 za 560.- Doom za 1200.- Uncharted tam byl kolem 900.- Pozor i z uvedene slevy u hry dostanete dalsich 20% slevu.Snad nekdo vyuzijete.Hezke hrani
Akčni ceny pro kredity na PSN (96)
valis1: Tak to netuším. Ale můžeš to testnout a pak dát vědět, jak to dopadlo... kdyby to měl někdo podobně jako ty.
Je ta akce i pro ty co už plusko měli? Mě totiž končí 3/6/16
wencaCZE: Ta akce na Storu je, ale nejde využít, pokud už máš Plusko aktivní a chtěl bys ho tím jenom prodloužit. Jinak řečeno, je to akce k nalákání nových předplatitelů.
To bych bral, ale žádnou takovou akci tam nevidím...
Na PS Storu je teď akce 15 měsíční Plusko za 1299 Kč do 10.6. Celkem o tom přemýšlím, ale počkám na novou nabídku her a pak se rozhodnu.
Takže konečně mám doma PvZ 2 za 559,- z Tesco Skalka. Jinak pípáky, které jsou v obchodě a nebo je mají zaměstnanci, tak ukazují cenu bez slevy 20%, takže se pán na elektru ještě divil, že tam je nějaká sleva. Nejlepší je zavolat do jednotlivých prodejen a poptat se, jestli mají hru skladem, ale i to nezaručuje úspěch. V Edenu měli mít PvZ a nakonec se ve skladu nenašel. V Edenu by měli mít ještě nějaký Uncharted, takže můžete zkusit.
Shevik: 24.5.2016
Dneska jsem byl v Edenu, kde jsem mezi hromadou her našel PvZ 2, tak jsem se zaradoval a hledal někoho z elektra. Slečna mi řekla, že mají poslední kus a že koukne do skladu. Bohužel ho nenašla, takže další zastávka byla Skalka, kde nic neměli. Smíchov to samé, a potom Letňany, kde taky nic nebylo. Ale třeba DOOM, byl v každém obchodě. A také byly cedulky, kde psali, že Uncharted 4 je momentálně nedostupný. Na informacích se potom dozvíte, že naskladní do měsíce. Dokonce u her mají vytištěný papír, kde je vidět kolik je cena normální a cena po slevě 20%
vůbec to není v celé čr.. v Novém Jičíně (okresní město) to není nikdy, i když je to v letáku a je to deklarované, že v tomto to je....
Tak jsem taky neodolal a koupil PvZ 2. Těch 20% opravdu odečetli u pokladny, takže vyšel na 559 Kč, super cena.
chuligaN-cz doom byl dokonce i akce ale cena byla 1500.edit-tak nakonec to stalo 1200,ale to sem se dozvedel az u pokladny.
jeee ja jsem z Poruby mrknu tam
Tak jsem byl v porubě a ta sleva tam je na vše. Bohužel pro mě už zombiky nemaji
Chuligan: To je nějaká akce v tescu 20% na všechno? Nepotřebuji k tomu tu jejich kartu nebo něco navíc, nějaký kupon?
hele prosim te jsem z ostravy a nevis byly tam akce i na xbox veci?diky nebo na ps vita
The_edge: Nebyl doom nebo akce?Jak rikam pozor na informace zamestnancu Tesca nevi nic.Prijde mi ze sami netrefi ani na zachod xD
Kupoval jsem v Porube.Ve Futuru ani nevedeli ze sleva 20% plati i na hry v te velke sleve.Ve futuru mi tvrdila za doom 1500 v Porube byl za 1200.Musi to byt vsude jen prodavacky nekde nevi nic.Sleva se totiz odecte az na pokladne.Jinak v Porube je vetsi vyber her doporucuji tam.Jak je na tom Hrabova nevim
ChuligaN- A v kterem tescu jsi to v ostravě koupil??
tak sem si chtel zajit pro dooma a bohuzel v uhersko hradiskem tescu nic.
v Ostrave vsechny tak myslim ze cela CR
všechny tesca ?
Tesco velke akce na vsechny hry.Dneska koupeno PvZ 2 za 560.- Doom za 1200.- Uncharted tam byl kolem 900.- Pozor i z uvedene slevy u hry dostanete dalsich 20% slevu.Snad nekdo vyuzijete.Hezke hrani
zcela jiste beru aspon dva kdyby nahodou dosli
czc sleva 100Kc link
Jo,taky bych potreboval nejaky akcni kupon na ps+
Lidičky nevite o nejakych slevach na kupony?
Tak opet par kusu PS+ na rok za 1030kč link [s6]
Supr diky za info.koupeno.
Opet jednou tady mame skvelou akci na PS+ na 365dni za 1030kč link ...kdo driv pride, ten driv mele, tak si pospešte :D
kody sou doma a oba funkcni [s6]
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.