Akční TPS

A Boy and His Blob - Uncharted 3: Drake’s Deception (139)

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko⸸Ave Satanas⸸

já nevím beta mě vubec nechytla:( ale rozhodně si hru koupím:)

• Martas12
    Martas12Martas1283

Tak opravdu bych forum o hre Uncharted 3 nehledal mezi hrama A-C [s6]

• JOHN CENA
    JOHN CENANaughtyDog

neni zamknute :)

• Maxyking
    MaxykingResistance

Tak ja mel 109-15 v Team objectives ale tam se to nejak nasobi ci co:) ve FFA 15-2 a v tdm 22-0..vse s AKckem :)Ta nova mapa je spise pro campery ale i tak je dobra..plnou urco koupim..

• lukz899
    lukz899BFBC2 BEST

Mě ten MP zatím moc nechytl kort když narazim na lamu se sniperkou.

• G.
    G.Only on PS

Oprava můj nový rekord 30:5 a kupodivu ze sniprou, to bych do sebe neřek že jsem tak dobrej [s14]

• G.
    G.Only on PS

Můj rekord je zatím 31:08 a dokázal jsem to s mojí oblíbenou G-MAL, a ta nová mapa je fakt dobra ale škoda že nejsem tak dobrý sniper

• PeL.DAWE
    PeL.DAWEAC

Je ale fakt, že v těhle hrách to není zas nějak moc o skillu jako třeba v COD a podobných hrách... Občas mám třeba 16:3 a občas 9:11 ... I tak je to pecka MP :D

• PeL.DAWE
    PeL.DAWEAC

Tak jsem dnes v Yemenu měl asi nejlepší skore za celou betu. Killů moc extra není, ale zase 0 zabití - 12:0 ... To bude tím, že je to snipová mapa asi :D Nejlíp se mi s ní střílí... Jinak mám lvl 22 teď

• rabbit4
    rabbit4497 XOF

JOHN CENA:

U3 Beta - level 42, U2 - level 80

Je docela škoda, že tu betu máme k dispozici jen 2 týdny. Mohli nás to nechat hrát celý červenec. [s14]

• JOHN CENA
    JOHN CENANaughtyDog

martin.cernuska-to by jsi mel protoze Yemen je stech 3 map co tam jsou urcite nej teda aspon prome :)

• JOHN CENA
    JOHN CENANaughtyDog

pochlubte se se svim Rankem ja mam 37 :)

• PeL.DAWE
    PeL.DAWEAC

Tak ten Yemen je super mapa, asi nejvíc mě baví. Ty věže s těma sniperama jsou ale celkem záhul, skoro nikdy nemůžu jít přes to bojový pole jinak by mě zabili hned :D

• poutnik36
    poutnik36hádankář

JOHN CENA: Aspoň se na ni budeš víc těšit!!![s14]

• lidr13
    lidr13

uz 14. :( ale tesim se na 1.11. :)

• JOHN CENA
    JOHN CENANaughtyDog

skoda ze beta zachvilec konci :(

• lidr13
    lidr13

tak po dlouhe dobe sem vytahl Dragunov sniper,do Yemenu se hodi,vzdycky si vylezu na tu vez :) jinak co-op adventure taky pecka

• JOHN CENA
    JOHN CENANaughtyDog

jj Yemen je Best :)

• JOHN CENA
    JOHN CENANaughtyDog

tulivan- naprosto stebou souhlasim je fakt radost se nato divat jinak hodne se mi libi mapa Yemen ta je fakt luxus ta je delana na sniper :)

• lidr13
    lidr13

tak ten matchmaking je o dost rychlejsi, hrace to nenajde po jednom ale vsechny naraz,ale vetsinou sem se pripojil do rozehranyho zapasu

• PeL.DAWE
    PeL.DAWEAC

Čus. Hele je možný, že mně to nenabídne stahnout ten patch, protože mám tu betu z US storu?

• JOHN CENA
    JOHN CENANaughtyDog

jj super [s14]

• ChuligaN_cz
    ChuligaN_czFCB 1922

Patch pro Evropu 1.03 je live

• 66snake66
    66snake661.9.2015

update 1.03

• lidr13
    lidr13

hrali jsme ve splitscreenu a nekoho nam to naslo

• lidr13
    lidr13

tak nekdy jindy,nejvic by se mi to hodilo od 11 .7.to bude doma klid

ja hral dnes ten coop normal ve 4 ale nic jinyho neslo

• ChuligaN_cz
    ChuligaN_czFCB 1922

lidr13: Nevim jestli to pujde ted sme dali 4 party a nesel spustit co-op jen ve 2

• lidr13
    lidr13

tak ja ted hral,ale jen co-op,sice to dlouho trvalo ale aspon neco[s1],ale podruhe uz se pripojit nemuzu[s8],taky sem si vsiml ze to pismo je jaksy zvetseny

co kdyby jsme se domluvili a dali team-deatmatch?vsichni,kdyztak si me pridejte muj nick lidr15

• play3man
    play3manYes, it is

Ja som hral pred cca dvomi hodinami, ale pekne som sa načakal, aby som sa pripojil...

• JOHN CENA
    JOHN CENANaughtyDog

tvl už se zase nemůžu připojit ale už sem se připojil ale zase to nemůže nikoho najít ale každopádně si mě přidej

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.