Playstation 4

5.1 k PS4 - rady (5)

• pitrsone
    pitrsoneTrololo

Ahoj mám dotaz, když zaponím repro 2.0 celkem se šestli reproduktory přes optický kabel bude budou hrát všechny nebo jen jeden na každé bedně v režimu stereo. Připojeny budou do tv a ne do konzoly. Dikec

• newborec
    newborecnewborec

Já chtěl vést konzoli přes telku, tu jsem měl spojenou s domácím kinem optikou a spoléhal jsem se na to, že se to do receiveru dostane přes zpětné HDMI, ale asi páč je právě i home cinema s TV propojené pomocí HDMI a co jsem četl, tak jen jediné HDMI může být zpětné, tak zvuk mi pak nešel. Proto to teď táhnu rovnou konzole do HC, což je ale relativně dost nešikovné řešení, furt přepínám zvukový výstup

• Newek23
    Newek23PS5

já to mám řešený právě tak, že do TV mám připojený repro přes optiku a opravdu to šlape skvěle. Když propojíš optikou jen Playstation a repro, tak ti TV kanály , případně další konzole či zařízení pojedou jen z chrastítek u TV, což je o ničem.

• geobbu
    geobbuWHO CARES
    2

Optikou KINO > PS4, nebo i KINO > TV. Měli by fungovat obě varianty. Je na tobě, čemu dáš přednost. Já osobně bych dával přednost TV protože pak máš 5.1 ve všem.

• Jamie
    JamieJamieCZECH

Zdravím potřebuji poradit mám v plánu koupit si reproduktory 5.1. Zajímá mě jak to má být ten optický kabel jestli od PS4 do bedny a nebo z PS4 do TV. Jsem v tomhle opravdový lajk. Díky za odpověď a pomoc. Chci si koupit tyto : link

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.