Volné forum

4k tv a PS4 (443)

• atlass09
    atlass09

Zdravím, dopredu sa ospravedlňujem keď ste túto tému už riešili, ale som tu nový. Ide o to že neviem prečo mi nefunguje 5.1 zvuk z Disney+ na 4k Sony telke. Tv mám prepojenú z receiverom ktorý má HDMI vstup ale nepodporuje ARC. Preto zvuk mám prepojený optickým káblom. Pritom Netflix a Amazon Prime 5.1 funguje v pohode. Dolby digital mi ide aj z PS4. Ale ten mám prepojený s telkou cez HDMI a zvuk odtiaľ ide zvuk cez spomínaný optický kábel. Viem že vyzerá to komplikovane ale snažil som sa podrobne to vysvetliť. Nájde sa tu odborník ktorý mi poradí v čom bude problém??? Podotýkam receiver je trochu starší Pioneer ktorý nepodporuje Dolby atmos. Ďakujem. Veľmi by mi pomohlo keby ste mi dali nejaké rady.

• Tomáš Laštovka
    Tomáš LaštovkaPS4 Pro
    1

Zdravím , mohl by mi někdo pomoct s výběrem soundbaru na hraní ps4 pro a koukání na filmy ? TV mam sony KD-55XE9005 , rozhoduju se mezi LG SK9Y a Samsung HW-Q60R/EN , Samsung N650 n poradí mi někdo prosim ? děkuji

• deadspace
    deadspacePS12345

Uz to mam ale nechapu proc se to prepina a telka si dela co chce

• deadspace
    deadspacePS12345

Netusite nekdo proc se me u tv udelal ramecek a nemam obraz pres celou tv ?jen u gt sport to tak mam....

• lOGistic
    lOGisticGenius

B7 u Okay už je vyprodaná. 55 palců.

Edit: To mělo být jinam, tady je tři prdele topiků o televizi :-)

• Skorky
    SkorkyPS4 Pro

V Okay bez DPH, ale Panasonica ez950 tam nezahrnou,škodaale ta A1 za 66k myslím dobrá cena

• Fifo 74
    Fifo 74

Dnes a zitra slevy na tv v okay elektro,zkusim tuhle link na 4k prdim😄

• olda
    oldasu moravák

RomeoSVK tak to je docela děs........

• vn25
    vn25

Na AVmanii je članek kterej popisuje testy oled a lcd tv ohledně vypalování který dělá rtings. No a k vypálení dojít může i když je to velmi nepravděpodobné

• Darth_Štófi
    Darth_ŠtófiPalmárák

já teda OLED nemám, je to tedy opravdu problém to vypalování? U plazmy se tvrdilo to samé, ale děd má plazmu už roky a vypalování jsem si nevšiml a to kouká na fotbal kde je statické skóre

• Mameluk
    MamelukTedéť

Mě to vypalování taky docela nahlodává, protože primárně TV bych využil na hraní her, ale než samsunga bych vzal raději sony xe9005

• RomeoSVK
    RomeoSVKRomeoSVK
    1

Toto ľuďom tlačia do hlavy 😉 link

Pripomínam, že sa jednalo o výmenu OLED za Q7F.

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

rocky ten tamtung byl ted o vikendu za 29t... dej to za 25 a mozna mozna bych o tom uvazoval.

• zzbynekk
    zzbynekk

Tv za dobrou cenu, sám jsem jednu zakoupil link

• Rocky-36cz
    Rocky-36cz

Kdyby měl někdo zájem Prodám Samsung ks7002..138cm,záruka 2roky,.Pořizovací cena 37000,prodám za 33000

• CutlerrCZ
    CutlerrCZ

Podle me jedine 2.0

• CERMI1985
    CERMI1985LížuProlapsy

Hosi,na hrani v HDR je zapotrebi HDMI kabel 2.0?

Asi ne kdyz ho podporuje i classic Ps4 ze?

• olda
    oldasu moravák

Nevíte někdo něco více o tomto modelu oled ?? mělo by to být nové full hádečko ?link tady by mohla být velice zajímavá cena + nový panel ...

• Liki cssr
    Liki cssrXSX/PS5/SW
    1

Chucky CZ: tak už ho mam a 138 cm aj moc velke na mna. Ale fakt super tv odporucam

• Chucky CZ
    Chucky CZChucky CZ

Liki cssr dobra volba, jen radeji vzit vetsi uhlopricku.Telku vlastnim a sem velice spokojen;-) s PS pro parada

• Liki cssr
    Liki cssrXSX/PS5/SW

Čaute.Chcem sa opítať na tento tv. Vie ho niekdo odporúčit poprípade ma ho niekto? Jedna sa o pripojenie k ps4 pro a hranie v HDR. Dakujem..link

• Vlado-Fina
    Vlado-Fina
    1

AlbertA-CZ: Bohužel jo :-( Já to vyřešil, že jsem si koupil HDMI spojku. Mám 2 HDMI 2.0 kabely a když chci hrát normálně , tak je vytáhnul z VR a spojím tou spojkou. Je to vopruz , ale furt jednodušší než to přepojovat do televize. Dopručuju ty kabely co nejkratší a nejkvalitnější , aby se toto prodloužení nepodepsalo na kvalitě obrazu. A ta spojka by taky měla bejt garantovaná pro HDCP 2.2.

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava

Tak jak je to? Vysvetli mi to nekdo? Dik

• Ezccol
    Ezccol

Lucas-a máš tedy zaplej game mode na tv?Napiš mi to ostatní jak máš schválně to skusim.Díky..

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava

Zafata:ne tri hdmi ale jen dve. Ale tim, ze VR nepodporuje hdmi 2.0 tak vznika peknej problem. Prece z ps4pro ti vede jeden kabel do VR a z VR do TV. Takze nejaky HDR nic jako? Jestli to chapu dobre teda. To budu muset furt prehazovat kabely kdyz budu chtit hrat na VR nebo normalne? To snad ne

• Chucky CZ
    Chucky CZChucky CZ

Ezccol to vyvážení bílé 2body tam má každý,po kliknutí na ně se ti teprv otevře nastavení podání bílé barvy ,😁😁

• LucasBeatz
    LucasBeatz
    1

CERMI1985 : trojpohovka před TV nemá naprosto problém, pokud ale budeš dál v rohu, určitě tam únik barev bude.

• LucasBeatz
    LucasBeatz
    1

EZCCOL: tady máš dvě nastavení:link

link

je to v základu na sledování filmu, na HDR určitě přepnout podsvícení a kontrast na max. ale barvy 70 a dyn. kontrast vysokej si absolutně neumim představit, když se ve tme budeš koukat na nějakou vyložene světlou scenu, tak to musí bejt neskutečně přepálený, minimálně když to zkoušim na svojí 7002, tak je to mimo, ale opět - nevim, jak tvůj model vypadá. Obecně lidem HDR přijde hodně tmavý a snažej se to dohnat právě různejma dyn. kontrastama, etc aby jim to připomínalo to na co jsou zvyklý = snažej se z toho udělat barevný a stále světlý SDR, tim se ale zabije totálně idea HDR. Občas s tim mám taky problém a např. Marco Polo na Netflixu v HDR je primárně hrozně špatně zmástrovanej pro HDR a je to nechutně tmavý a dávám na to dyn. kontrast na nízko. U her třeba pro NBA 2K17 vypínám HDR mód a hraju ta radši v SDR... Např u Hitmana a Uncharted zvednu pro HDR v nastavení hry o něco jas, aby to bylo trochu světlejší, rozhodně ale nedoporučuju zvedat jas nad 45 v TV, vzniká tam pak edge bleed zbytečnej.

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava

Sem zmatenej. Takze z ps4pro musi jit kabel hdmi2.0 primo do tv. A kdyz mam jeste VR, tak VR podporuje taky Hdmi2.0? To budu muset mit 3 kabely hdmi2.0?

• Ezccol
    Ezccol

Lukas-ok mrkni na to a napiš jo dík..

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.