(Vyhodnocení) Konzolista.cz - Soutěž o klíč do bety Killzone 3

novinka  25
Petr Strecker, 27. 10. 2010 13:52
Pokud si chcete okusit nefalšovanou válečnou vřavu v podobě Killzone 3 a jejího multiplayeru, máte nyní šanci vyhrát jeden z klíčů, který vám to umožní. Poděkování patří uživateli Jack Radcliffe, který do soutěže kód věnoval a co je náplní naší soutěže? Vytvořte nám nějaký jednoduchý obrázek z krabiček od her. Tvořit tak můžete ze všech konzolových platforem. A rozhodně se vyhněte vulgárním obrázkům. Takže tvořte a obrázky svých výtvorů posílejte rovnou do diskuze, ze které bude posléze vybrán nejlepší výtvor. Čas máte do zítřejšího poledne. Ještě jednou děkujeme Jackovi. Pusťte se do toho.

INFO: Tvořit můžete jak ručně, tak na PC.. jako příklad budiž mozaika Stevea Jobse, vytvořená ze symbolů. http://www.itechnews.net/2008/03/29/steve-jobs-mosaic-portrait/

Vyhodnocení: Nebudeme to prodlužovat, jako lék na poničené oči vyhrává kód uživatel InvalidDante, jehož Pacman nás oslovil nejvíce. Děkujeme ostatním za účast - jak se říká, kdo nic nezkusí, nic nezíská. Jakmile se hostitel probudí ze zimního spánku, kód odešle našemu výherci. Gratulujeme.
Zdroj: Jack Radcliffe

Killzone 3

ps3
Sony Computer Entertainment, Guerrilla Games
Datum vydání hry:
22. 2. 2011
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
9/10

Komentáře