Spekulace: Sony chystá oznámit nový Killzone

novinka  24
Martin Šmíd, 8. 5. 2012 0:45
E3 by letos měla nabídnout spoustu novinek z videoherního světa. Sony hodlá na této akci odhalit spoustu nových her, přičemž jednou z nich by měl být i nový Killzone. Alespoň tak se nyní vyjádřil zdroj serveru Siliconera, který tvrdí, že Sony Computer Entertainment začala nahrávat dabing do nadcházejícího teaseru. Navíc zdroj tvrdí, že událostmi se bude nový Killzone odehrávat po třetím dílu, což zase není tak velké překvapení. Zdroj uvedl i úryvek ze zmíněného teaseru:

„Moji synové a dcery, dnes děláme první krůček k naší budoucnosti. Léta tento kdysi mocný národ hnije ve stínu svých nepřátel. Veden "zlosynem" chvástajícím se ideálům zavedeným mým otcem, tito zrádci... tito nepřátelé naší rasy zneužívají cti, poslušnosti a loajality. Tento režim, tento zkorumpovaný režim byl rozpuštěn. Na jeho místě vstává éra stability a síly. Čas možnosti zrozené ze slibu, jež vrátí náš lid k jeho velké dominanci.“

Je otázkou, na jakou platformu bude nový Killzone určen. Je možností, že se bude jednat jen o díl pro Playstation Vita, který byl už několikrát potvrzen. Také je ale určitě ve vzduchu regulérní čtyřka pro Playstation 3. V nadcházejících týdnech se máme na co těšit.
Zdroj: allgamesbeta.com

Killzone 3

ps3
Sony Computer Entertainment, Guerrilla Games
Datum vydání hry:
22. 2. 2011
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
9/10

Komentáře