Vychází závodní hra RiMS Racing, launch trailer

novinka  8
Martin Šmíd, 20. 8. 2021 14:14
Od dnešního dne je v prodeji závodní simulátor RiMS Racing, za nímž stojí vývojáři z RaceWard Studio a herní vydavatel Nacon. „Experti z italského studia RaceWard vyvinuli hru, která hráčům přináší bezkonkurenční zážitek, který kombinuje řízení a mechaniku a posouvá hranice realismu a možností úprav,“ stojí v oznámení. Hra je od dnešního dne dostupná pro PC a konzole PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X|S. Pro Nintendo Switch bude dostupná od poloviny září. Níže v novince se můžete podívat na dnešní launch trailer. Přikládáme i oficiální informace od českého distributora.

Informace z tiskové zprávy 

RaceWard do hry zahrnuli 8 nejrychlejších motorek na světě: Kawasaki Ninja ZX10 RR, Aprilia RSV4, BMW M1000 RR, Ducati Panigale V4R, Honda CBR1000 RR, MV Agusta F4 RC, Suzuki GSXR-1000 a Yamaha YZF R1. Motorky byly ve hře reprodukovány v nevídaně detailním a realistickém provedení a vy je budete muset udržovat a vylepšovat v rámci inovativní hratelnosti, která kombinuje mechanickou přesnost se zábavnou jízdou.

Závodní podmínky, styl řízení a mechanický stav součástek mají přímý vliv na chování motorky. RiMS Racing posouvá úpravy na tu nejextrémnější úroveň a díky fyzikálnímu systému nabízí bezkonkurenční přesnost, zdůrazňuje vztah mezi každou součástkou a dělá z mechaniky samotné jádro hratelnosti.

Aby hráči dosáhli vítězství, musí dokázat zcela svou motorku rozebrat a nahradit každý prvek, aby získali tu nejlepší možnou sestavu z více než 500 oficiálních součástek: pneumatiky, disky, čelisťové brzdy, polstrování, závěsy, pružiny, vzduchové filtry, výfuky, brzdy a spojky, válce, brzdové kapaliny, motorové oleje, ovládací moduly, aerodynamické kryty... a spousta dalšího.

Hráč pomocí různých nástrojů identifikuje mechanické součástky, které lze vylepšit, například Motorbike Status Check (MSC), který poskytuje analýzu stavu a výkonu motorky v reálném čase. Kontrolu mají v rukou hráči a vybírají, spravují a integrují každou požadovanou součástku v garáži v rámci zcela nové herní funkce.

Díky kariéře rozdělené do sezón (každá sezóna se skládá z více než 70 soutěží) a díky celé řadě výzev dostupných ve hře více hráčů nabízí RiMS Racing naprosté ponoření do světa soutěžení, kde vítězství záleží stejnou měrou na vašich jízdních schopnostech i na vaší motorce.

Zdroj: Tisková zpráva

RiMS Racing

ps4xonenswps5xsx
Nacon, Raceward Studio
Datum vydání hry:
19. 8. 2021
Žánr:
Závodní, Simulátor, Sport
KARTA HRY

Komentáře