Vycházejí první recenze na soulovku Lies of P, dopadla dobře

novinka  17
Martin Šmíd, 13. 9. 2023 17:18
Už jen několik dní nás dělí od vydání akční RPG hry Lies of P, jenž se nechala inspirovat oblíbenými souls hrami a hlavně Bloodbornem. Už nyní padlo embargo a vycházejí první recenze, v nichž většinou padají vysoké známky za výborný soubojový systém, povedený design světa a kvalitně navržené souboje s bossy. Co už trochu rozděluje, je příběh a skutečnost, že hra do žánru nepřináší moc nového. Na některé známky se můžete podívat níže.

„Lies of P je pro studio Neowiz velký úspěch a jedna z nejlepších Soulslike her, jakou jsem kdy hrál.“ – 10/10 (God is a Geek)

„Hladký boj, bezproblémový průzkum a sada dobře provedených mechanik dělají z Lies of P vynikající Soulslike. Když se k tomu přidá nádherný vizuál, skvělý design světa, strohé ozvučení a poutavý příběh, povyšuje to zážitek nad veškerou konkurenci.“ – 9/10 (TheSixthAxis)

„Lies of P působí jako práce vývojářů, kteří se již několikrát pokusili o žánr Souls, takže je působivé, že studio Round8 dokázalo přinést takhle kvalitní hru hned na první pokus. Tím, že se plně věnuje svému temnému pojetí příběhu o Pinocchiovi, se odlišuje od všeho ostatního, co je k dispozici.“ – 8/10 (Push Square)

„Lies of P má vynikající souboje a řadu dobře zvládnutých bossů, ale také má špatný příběh a navozuje pocit, že jste už vše někdy viděli." – 7/10 (TechRaptor)



Zdroj: TZ

Lies of P

ps5xsx
Round8 Studio, Round8 Studio
Datum vydání hry:
19. 9. 2023
Žánr:
Adventura
KARTA HRY
8/10

Komentáře