Tento měsíc vychází hra As Dusk Falls, obsahuje české titulky

novinka  19
Martin Šmíd, 9. 7. 2022 13:04
Před dvěma lety Microsoft oznámil zajímavě vypadající interaktivní drama As Dusk Falls od nezávislého studia INTERIOR/NIGHT, které zkoumá propletené osudy dvou rodin v průběhu třiceti let. Hra vychází už tento měsíc (19. července) pro PC a konzole Xbox One a Xbox Series X/S, ale moc se nemluví o tom, že je lokalizována do řady jazyků a nechybí ani české titulky, jak uvádí třeba oficiální stránka na Steamu. Každý si tak bude moci tuto hru užít, navíc od prvního dne bude k dostání i skrze předplatné Xbox Game Pass.

„Váš příběh začíná v roce 1998 nepovedenou loupeží v malém arizonském městě. Rozhodnutí, která od tohoto okamžiku učiníte, budou mít velký dopad na životy postav v tomto nelítostném příběhu o zradě, obětování a odolnosti. Příběh si můžete přehrávat opakovaně, abyste viděli, jak rozdílná rozhodnutí mění chování postav, a mohli pozorovat nepatrné nuance. Přežijí vaše postavy bez úhony? Jací lidé se z nich nakonec stanou? Prožívejte s postavami jejich životy a vztahové eskapády napříč desetiletími, které jsou vylíčeny ve dvou dramatických knihách,“ stojí v popisku hry. 

Do komentářů nám napište, jak se vám hra líbí a jestli ji dáte i díky lokalizaci šanci. Doufejme, že Microsoft bude čím dál častěji lokalizovat své first-party hry.

Zdroj: TZ

As Dusk Falls

xonexsxps5ps4
Xbox Game Studios, INTERIOR/NIGHT
Datum vydání hry:
19. 7. 2022
Žánr:
Adventura
KARTA HRY
8/10

Komentáře