Survival hra Pacific Drive se připomíná v novém 10 minut dlouhém videu

novinka  7
Martin Šmíd, 23. 1. 2024 21:05
Vývojáři z Ironwood Studios dnes zveřejnili hned 10 minut dlouhé video ze své připravované survival hry Pacific Drive, která vyjde už 22. února letošního roku pro PC a konzoli PlayStation 5. V něm kreativní ředitel Alexander Dracott a herní ředitel Seth Rosen představí kompletně hratelnost této originální survival hry.

„Pacific Drive je dobrodružná survival hra z vlastního pohledu, ve které se vaším jediným společníkem stává vaše auto. Usedněte za jeho volant a na výpravách do nitra vyloučené zóny Olympijského poloostrova čelte nadpřirozeným nebezpečím v surrealistickém zpracování pacifického severozápadu Spojených států amerických. Opravujte a vylepšujte svoje auto v opuštěné garáži sloužící jako vaše domovská základna a při každé procedurálně generované vyjížďce do divočiny čelte jedinečným a neobvyklým výzvám. Shánějte suroviny a snažte se přijít na to, co všechno ještě v Zóně zůstalo. Při tom rozplétejte dávno zapomenutou záhadu a postupně zjišťujte, co přesně je zapotřebí k tomu, abyste v tomhle nepředvídatelném a nepřátelském prostředí přežili,“ stojí v oficiálním popisku hry.

Hra Pacific Drive nebude k dispozici pouze skrze digitální distribuci, ale PlayStation 5 verze bude dostupná i v krabicové Deluxe edici, která bude obsahovat ještě několik lákavých bonusů. 

Zdroj: TZ

Pacific Drive

ps5
Ironwood Studios, Ironwood Studios
Datum vydání hry:
22. 2. 2024
Žánr:
Adventura
KARTA HRY
8/10

Komentáře