Studio Rockstar Games slibuje opravu kolekce Grand Theft Auto: The Trilogy, omlouvá se za problémy

novinka  53
Martin Šmíd, 19. 11. 2021 18:56
Na kolekci Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition obsahující hry Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City a Grand Theft Auto: San Andreas v remasterované podobě se těšili hráči po celém světě. O to větším zklamáním určitě bylo zjištění, v jakém stavu se dostala ven. Studio Rockstar Games se nyní po týdnu od uvedení k situaci vyjádřilo a omluvilo se. Přislíbilo nápravu, navíc oznámilo, že klasické verze vrátí na PC do prodeje.

Vyjádření studia Rockstar Games

Rádi bychom vás informovali o nečekaných technických problémech, které se objevily v souvislosti s uvedením kolekce Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition.

Nejprve se chceme upřímně omluvit všem, kteří se během hraní setkali s problémy.

Série Grand Theft Auto - a hry, které tvoří tuto kultovní trilogii - jsou pro nás stejně výjimečné, jako pro fanoušky po celém světě. Aktualizované verze těchto klasických her nebyly uvedeny na trh ve stavu, který by odpovídal našim vlastním standardům kvality nebo standardům, které naši fanoušci očekávají.

Máme průběžné plány na řešení technických problémů a vylepšení každé hry do budoucna. S každou plánovanou aktualizací se všechny hry zlepší a posunou na novou úroveň.

V nejbližších dnech se chystá nová aktualizace pro všechny verze Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition, která bude řešit řadu problémů. Jakmile bude k dispozici, budeme všechny informovat.

Mezitím nás mrzí, že se na sociálních sítích objevují zprávy o obtěžování členů vývojářských týmů. Rádi bychom naši komunitu požádali, aby v průběhu řešení těchto problémů zachovávala uctivou a zdvořilou diskusi.

Přestože jedním z cílů Definitivních edic bylo umožnit hráčům užívat si tyto hry na moderních platformách po mnoho dalších let, chápeme také, že někteří z vás by si rádi zakoupili i předchozí klasické verze.

Klasické PC verze her Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City a Grand Theft Auto: San Andreas brzy přidáme zpět do obchodu Rockstar Store v podobě balíčku. Navíc všichni, kteří si v obchodě Rockstar Store zakoupili hru Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition pro PC do 30. června 2022, získají tyto klasické verze do své knihovny Rockstar Games Launcher bez dalších poplatků. Jakmile budou tyto hry opět v obchodě Rockstar Store, budeme všechny informovat.

Zdroj: Tisková zpráva

Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition

ps4xonenswps5xsx
Take-Two Interactive, Rockstar Games
Datum vydání hry:
11. 11. 2021
KARTA HRY
4/10

Komentáře