Studio Remedy Entertainment mění po více než dvaceti letech své logo

novinka  9
Martin Šmíd, 14. 4. 2023 18:07
Finské studio Remedy Entertainment dnes oznámilo, že po více než dvaceti letech mění své logo. "Před několika lety, kdy se naše studio transformovalo z tvorby jedné hry najednou na tvorbu několika her současně a rozšířilo se za hranice Finska do druhé pobočky ve švédském Stockholmu, jsme se pustili do zdokonalování naší vizuální identity," stojí v oznámení studia, proč ke změně loga došlo právě nyní. Nové logo je navíc pouze třetí v historii studia, kterého si mnozí spojí s hrami Max Payne, Control nebo Alan Wake.

„Jako herní vývojářské studio jsme od roku 1995, kdy jsme začínali, ušli dlouhou cestu. Remedy se neustále vyvíjí. Kulka v písmenu "R" ve starém logu představovala éru Maxe Payna, ale dnešní Remedy je mnohem větší než jedna hra; máme celé portfolio her, nových i starých. Bylo načase aktualizovat a nově definovat naši vizuální identitu, abychom do ní vnesli více konzistence, ukázali náš vývoj v průběhu let a lépe vyjádřili naši vizi dnešní společnosti Remedy. Logo Remedy pro nás hodně znamená, ale víme, že hodně znamená i pro vás. Stejně jako ke hrám, které ve společnosti Remedy vytváříme, jsme k tomuto procesu přistupovali s velkou pečlivostí, rozvahou a velkou vášní! Chceme pro vás vytvářet nezapomenutelné světy, příběhy a postavy, které budete moci prožívat prostřednictvím našich her. Chtěli jsme, aby naše nové logo odráželo to, jak se neustále vyvíjíme a pokračujeme v tvorbě vzrušujících her s těmi nejlepšími lidmi. Stále je to však jedno Remedy, kde se daří odvážné kreativitě. Doufáme, že se vám nový vzhled líbí,“ stojí v oznámení.

„Naše budoucnost je neuvěřitelně vzrušující. Přestože v herním průmyslu působíme téměř tři desetiletí, v mnoha ohledech máme pocit, že jsme teprve na začátku. Ještě letos se můžete těšit na hru Alan Wake II a v příštích letech na několik skvělých zážitků od Remedy,“ dodali vývojáři v závěru, kde znovu potvrdili hru Alan Wake II na letošní rok. Ta je ve vývoji pro PC a konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S. 

Zdroj: TZ

Alan Wake 2

ps5xsx
Epic Games, Remedy
Datum vydání hry:
27. 10. 2023
Žánr:
Střílečka, Adventura
KARTA HRY
10/10

Komentáře