Sony má plánovat na začátek září svoji vlastní velkou prezentaci

novinka  25
Martin Šmíd, 23. 8. 2022 12:29
Dnes večer proběhne prezentace Gamescom Opening Night Live. Pokud se těšíte, že by na ní mohly být oznámeny nové first-party novinky od PlayStationu, měli byste trochu slevit ze svých očekávání. PlayStation se na Gamescomu nebude účastnit a šance, že něco oznámí během zahajovacího streamu, je velmi malá. Není nulová, ale rozhodně bychom si na to nevsadili ani nedali ruku do ohně. Zdá se ovšem, že Sony plánuje na září svoji vlastní velkou akci, během níž se bude zaměřovat na připravované first-party hry pro konzoli PlayStation 5, případně headset PlayStation VR2.

Účet News Videogames na twitteru přišel s informací, že se prezentace PlayStationu bude konat 8. září. Na tuto zprávu zareagoval i celkem známý insider Nick Baker z Xbox Era, který měl stejné datum slyšet o několik dní dříve. Je ovšem nutné dodat, že Nick Baker se už několikrát trefil, ale také mnohokrát se svými zaručenými teasery či odhaleními pohořel. V minulém roce třeba lákal na návrat sérií inFamous nebo Sly Cooper, což bral jako hotovou věc. Jak ale nyní už víme, ani na jedné sérii se v současnosti nepracuje.

Musíme si tedy počkat, ale pro Sony by určitě dávalo smysl mít svoji prezentaci začátkem září, zvláště pokud budou její hry přítomny na prezentaci Disney and Marvel Games Showcase, která bude probíhat v rámci D23 Expo 2022. 

Zdroj: twitter

PlayStation 5

ps5
Sony Interactive Entertainment, Sony Interactive Entertainment
KARTA HRY

Komentáře