Prodeje hry Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin jsou nižší, než se čekalo

novinka  9
Martin Šmíd, 27. 11. 2023 16:22
Nejsou to ani dva týdny, co vyšla strategická hra Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin od studia Frontier odehrávající se v ikonickém světě Warhammeru. Dostupná je na PC i konzole současné generace PlayStation 5 a Xbox Series X/S, u nás dokonce s českou lokalizací. Recenze na ní jsou zatím spíše smíšené (69% na Metacritic), a možná i to se podepsalo na neuspokojivých prodejích. Vývojáři totiž ve své finanční zprávě zmínili, že prodeje jsou nižší, než se čekalo, takže zatím je těžké odhadovat, jestli se vývoj vůbec zaplatí. I tak ale jsou vývojáři odhodláni dodat placená DLCčka, která fanouškům před vydáním slíbili.

Oficiální popisek hry

Staňte se vojevůdcem jedné ze čtyř unikátních frakcí a pokuste se v napínavých taktických bitvách dobýt divokou a brutální říši Ghur:

  • Strhující kampaň – Užijte si bohatý příběh o postavách zapletených do zoufalého konfliktu v brutální říši, na jehož tvorbě se podílel oceňovaný autor Black Library Gav Thorpe.
  • Komplexní hra pro více hráčů – Ponořte se do zápasů 1 proti 1 a 2 proti 2 hraných napříč platformami v jakékoli kombinaci lidských a počítačových spoluhráčů či protivníků a stoupejte v soutěžním žebříčku vzhůru.
  • Věčné dobývání – Probojujte se v rámci tažení pro jednoho hráče automaticky generovanou divočinou až k úhlavnímu nepříteli.
  • Nekonečná kreativita – Vytvářejte a sdílejte vlastní mapy, bojujte na svých i cizích výtvorech, vymalujte si vlastní vojska, stavte krásná diorámata a chlubte se jimi.


Launch trailer


Zdroj: TZ

Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin

xsxps5
Frontier Developments , Frontier Developments
Datum vydání hry:
17. 11. 2023
Žánr:
Real Time Strategie (RTS)
KARTA HRY

Komentáře