Oznámena strategická hra Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin

novinka  2
Martin Šmíd, 25. 5. 2023 19:04
Vývojáři ze studia Frontier Developments dnes odpoledne oznámili přípravu real-time strategie Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin, která je ve vývoji pro PC i konzole současné generace PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Hra se dle vývojářů odehrává ve fantasy univerzu Age of Sigmar, přesněji v nehostinné říši Ghur, a hráči budou moci velet čtyřem odlišným frakcím se silnými i slabými stránkami v dynamických bitvách, ať už v rámci příběhové kampaně pro jednoho, tak v online multiplayeru v režimech 1v1 a 2v2. Níže v novince se můžete podívat na dnešní oznamující trailer. Během června bychom se měli dočkat prvních záběrů přímo z hraní.

Oficiální popisek hry od vývojářů

Zažijte říši smrtelníků ztvárněnou v realtimové strategii Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin, která se odehrává v rozsáhlém fantasy světě od Games Workshop. Staňte se vojevůdcem jedné ze čtyř unikátních frakcí a pokuste se v napínavých taktických bitvách dobýt divokou a brutální říši Ghur.

ZOUFALÉ TAŽENÍ ZA PŘEŽITÍM

Zkroťte říši brutálních stvůr v bohatém příběhu. Prozkoumejte různé tváře války a přežívání z pohledu spravedlivých šampiónů i proradných generálů. Bojujte o přežití a nadvládu v kampani se čtyřmi hlavními frakcemi. Nechybí Bouřní eternálové ani Orrukští kruleboyz. Ponořte se do spletitého příběhu vytvořeného ve spolupráci s Gavinem Thorpem, oceňovaným autorem Black Library.

OŽIVENÍ SIGMAROVA VĚKU

Zažijte legendy Věku Sigmara v animacích světové extratřídy v nejmodernějším grafickém zpracování. Všechny jednotky jsme vytvořili v úzké spolupráci s Games Workshop a zpracovali je přesně dle deskové předlohy. Těšit se tedy můžete na autentické a dramatické ztvárnění světa Age of Sigmar.

VYBUDUJTE SVÁ VOJSKA

Shromážděte vojsko složené z jednotek inspirovaných válečnými svitky z Věku Sigmara. Všechny jednotky mají své vlastní taktické slabiny a přednosti, které mohou uplatnit v řadě misí a herních režimů. Vybírejte z široké nabídky jednotek, ve které nechybí rychlí létavci, zavalití obři, tajemní čarodějové ani mocní hrdinové.

DYNAMICKÉ BITVY V REÁLNÉM ČASE

Obsazujte na rychle se měnícím bojišti strategicky položené magické prameny, které vám přinesou zdroje, posilte svou obranu, naberte nové síly a strhněte vítězství na svou stranu!Válečné štěstí se přelévá ze strany na stranu a žádné dvě bitvy nejsou stejné. Díky dynamickým bojovým technologickým stromům vylepšujte a specializujte svá vojska tak, abyste nepříteli dokázali efektivně čelit a získali nad ním převahu!

BOJUJTE O ONLINE NADVLÁDU

Obsaďte říši Ghur a vyzvěte válečníky z celého světa v online režimech pro více hráčů napříč platformami. Získávejte čest při pohodovém hraní, nebo podrobte své strategické dovednosti nejtěžší zkoušce v hodnocených zápasech o trůn skutečného vládce Ghuru. Jedna věc je jistá – tahle válka jen tak neskončí!

Zdroj: TZ

Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin

xsxps5
Frontier Developments , Frontier Developments
Datum vydání hry:
17. 11. 2023
Žánr:
Real Time Strategie (RTS)
KARTA HRY

Komentáře