Příběhový trailer na hru King's Bounty II

novinka  1
Martin Šmíd, 19. 4. 2021 15:12
Společnost 1C Entertainment dnes přinesla nový trailer na svoji připravovanou taktickou RPG hru King's Bounty II, který se tentokrát zaměřuje na příběhové pozadí. „Temnota sestupuje do magického světa Nostria. Spiknutí, sabotáže a nekromancie zastiňuje zemi. Kraje požadují nezávislost, bandité obcházejí silnice a pověsti o drtivé síle Blight se nesou šepotem ve tmě. Starý král Claudius byl otráven a nemůže vést království, a tak jeho syn, princ Adrian, musí nyní spojit bojující země, zatímco jeho moc a víra podléhá útoku. Možná je tu ale spasitel - poslední naděje království - braňte se a nastolte konečně mír a pořádek v Nostrii,“ stojí v popisku traileru.

Celá tisková zpráva

"Velkým úkolem pro tým bylo vytvořit pohlcující příběh a zážitek, který je formován a poháněn jeho bohatými postavami a jedinečným prostředím" řekl Denis Maltzev, Lead Producer v 1C Entertainment. "King´s Bounty II nabízí jedinečnou a zajímavou kombinaci RPG prvků, tahové strategie a fantasy prvků, které dohromady skutečně vynikají. Těšíme se až budeme sdílet tento krásný svět a jeho dobrodružství s hráči."

King´s Bounty II umožňuje hráčům vybrat si jednoho ze tří hrdinů - každý má svou vlastní osobnost s jedinečnou sadou dovedností - a vydat se do fantasy světa Nostria. Je toho hodně co prozkoumat - od náboru, rozvoje a velení vaší osobní armády až po odvážný vstup do nelineárního světa plného zrady, obětí a přežití. S velkými rušnými městy, malými vesničkami, zmrzlými pustinami na severu, širokými pastvinami nebo tísnivými mokřady, King´s Bounty II nabízí největší otevřený svět, jaký kdy 1C Entertainment vytvořil.                         

King's Bounty II vyjde 24. srpna 2021 pro PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch a PC.

Zdroj: Tisková zpráva

King’s Bounty 2

ps4xonensw
1C Publishing, 1C Publishing
Datum vydání hry:
24. 8. 2021
KARTA HRY
6/10

Komentáře