Představení postav, lokací a systému povolání ve hře Stranger Of Paradise: Final Fantasy Origin

novinka  5
Martin Šmíd, 14. 12. 2021 16:09
Herní vydavatel Square Enix dnes představil několik nových postav, lokací i systém povolání z připravované akční RPG hry Stranger Of Paradise: Final Fantasy Origin od studia Team Ninja, která vyjde 18. března příštího roku pro konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One a Xbox Series X/S. Pokud vás hra zaujala z dřívějších ukázek, níže v novince najdete všechny informace z dnešní tiskové zprávy i s obrázky.

Postavy

V příběhu hry Stranger Of Paradise: Final Fantasy Origin se hlavní hrdina Jark Garland vydává na nebezpečnou cestu, aby přinesl světlo krystalů zpět do Cornelie, království, které si podmanila temnota. Cestou potká mnoho fascinujících postav – některé budou užitečné, některé nebezpečné a několik z nich někde mezi tím...

Sophia - Tento bojovník je stejně neochvějně přesvědčen jako Jack a jeho přátelé - že musí porazit Chaos. Přidává se ke skupině na jejich cestě.

Astos - Král temných elfů Astos žije v Západní pevnosti. Říká se, že zná polohu krystalů. Přestože je krásný, působí jako mor. Zdá se, že o Jackovi a ostatních ví.

Tiamat - Tato mnohohlavá obluda je Ďábel větru. Útočí přímo pomocí svého dlouhého krku a ocasu a může také používat útoky větrným živlem - Vichřicí a Bouří.

Lokace

S těmito a dalšími postavami se hráči setkají v rozsáhlých, rozmanitých a brutálně nebezpečných lokacích hry Stranger Of Paradise: Final Fantasy Origin. Pojďme se podívat na tři nově odhalené oblasti:

The Western Keep - Starobylý hrad s krutými jizvami války. Toto místo je hluboce spjato s jistým panovníkem; despotou, který byl zkušený v lstivosti a který dovedl tyranii do krajnosti. Dávejte si pozor, protože při průzkumu pevnosti na vás budou létat obří šípy! Musíš být ve střehu a vyhýbat se jim při své cestě.

Crystal Mirage - Krásná průsvitná věž, která se tyčí nad stromy hluboko v lese. Nachází se zde mnoho zařízení, která reagují na magii, a dosáhnout nejvyšších úrovní není žádný malý úkol.

The Flying Fortress - Jak už název napovídá, jedná se o hrad, který se tyčí vysoko do nebe. Uvnitř pevnosti se nachází spousta pozůstatků vyspělé civilizace. V nejvnitřnější části se zřejmě nachází větrný krystal.

Systém povolání

Jackovi a jeho společníkům můžete v boji přidělovat různé role, tzv. povolání. K dispozici je mnoho různých bojových stylů, od šermíře ohánějícího se ocelí až po mága ovládajícího kouzla. Doporučujeme experimentovat s různými dostupnými možnostmi tím, že budete měnit, která povolání jsou u kterého člena party aktivní. Sám Jack dokáže během boje plynule přepínat mezi dvěma možnostmi.

Porážením nepřátel a zvyšováním úrovně získáváte body, které můžete použít k učení nových schopností a odemykání nových povolání ve stromu dovedností.

Zdroj: Tisková zpráva

Stranger Of Paradise: Final Fantasy Origin

ps4xoneps5xsx
Square Enix, Team Ninja
Datum vydání hry:
18. 3. 2022
KARTA HRY
8/10

Komentáře