Hra Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin dostává první hodnocení

novinka  18
Martin Šmíd, 14. 3. 2022 13:45
Koncem tohoto týdne vyjde akční RPG hra Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin od studia Team Ninja (Ninja Gaiden nebo Nioh). Ačkoliv nejvíce zaujala od oznámení svým nepříliš pohledným vizuálním zpracováním a ne zrovna dvakrát dobrou prezentací, tak se zdá, že se nakonec docela povedla. V prvních recenzích obstála se ctí, většinou si odnáší osmičky a sedmičky, takže v současnosti má na Metacritic v průměru 73% a na OpenCritic je to 76%.

„Plně se příběh Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin rozvine až v posledních hodinách, ale když se tak stane, skvěle se doplňuje se solidním akčním soubojovým systémem a silnou dávnou nostalgie po Final Fanrasy.“ – 8/10 (IGN)

„Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin je slušná akční RPG hra, ale občas ji sráží zbytečné herní mechaniky a nekonzistentní obtížnost." - 8/10 (God is a Geek)

„Final Fantasy Origin: Stranger of Paradise je chaotickým alternetivním vyprávěním prvního Final Fantasy." - 8.2/10 (Wccftech)

„Hra Stranger of Paradise: Final Fantasy Origins je převyprávěním původního Final Fantasy do podoby popcornového akčního filmu a z velké části se jí to daří.“ – 3.5/5 (Hardcore Gamer)

„Při procházení dungeonů je to slušná zábava, ale rutinní design úrovní a chaotické vyprávění příběhu brání tomu, aby šlo o přesvědčivé dobrodružství. Navzdory snaze o vytvoření uspořádaného systému má poslední slovo chaos." - 5/10 (GamesRadar+)

Zdroj: Tisková zpráva

Stranger Of Paradise: Final Fantasy Origin

ps4xoneps5xsx
Square Enix, Team Ninja
Datum vydání hry:
18. 3. 2022
KARTA HRY
8/10

Komentáře