Představena dubnová aktualizace pro Gran Turismo 7, přidává nový obsah

novinka  25
Martin Šmíd, 25. 4. 2022 12:10
Vývojáři ze studia Polyphony Digital představili dubnovou aktualizaci pro svoji zatím poslední závodní hru Gran Turismo 7, která neopravuje jen řadu nahlášených chyb, ale také přidává nový obsah. Mezi ním jsou tři nová vozidla, nová prostředí do Scapes a také trať 24hodinového závodu na Spa-Francorchamps. Více se dočtete níže v novince. Aktualizace bude dostupná už dnes.

1. Budou přidány tři nové vozy, včetně Super GT Champion 2021.

Subaru BRZ GT300 '21

Subaru BRZ S '21

Suzuki Cappuccino (EA11R) '91

2. Bude přidána trať 24hodinového závodu na Spa-Francorchamps.

Celková délka: 7 004 m, Celkové převýšení: 104 m, Počet zatáček: 21, Nejdelší rovinka: 751, 84 m

Spa-Francorchamps v Belgii je jedním z nejznámějších mezinárodních okruhů v Evropě. Tato aktualizace přidává k již existujícímu rozvržení celé tratě také podobu pro závod na „24 hodin“. Největší rozdíl mezi těmito dvěma uspořádáními spočívá v umístění boxů. V rozvržení celé tratě se boxy nachází před 1. zatáčkou a vede do nich dlouhá boxová ulička. Při výjezdu z boxů jezdec projíždí podél slavného esíčka a teprve poté se na rovince Kemmel napojí zpět na trať. Tato cesta do boxů je úzká a zakřivená, takže si jezdci musí dávat pozor, aby v závodech, kde jsou povoleny penalizace, nepřejeli bílou čáru.

3. Do zvlášť vybrané sekce režimu Scapes budou přidána prostředí „Domy ve stylu gaššó-zukuri v Ainokuře“ a „Třešňové květy v noci“.

Zdroj: Tisková zpráva

Gran Turismo 7

ps4ps5
Sony Interactive Entertainment, Polyphony Digital
Datum vydání hry:
4. 3. 2022
Žánr:
Závodní, Simulátor, Sport
KARTA HRY
9/10

Komentáře