Phil Spencer: Budoucnost Blizzardu je světlejší než kdykoliv předtím

novinka  70
Martin Šmíd, 4. 11. 2023 10:13
Od včerejška probíhá BlizzCon, na kterém studio Blizzard entertainment představilo několik novinek. Ty, které se týkají i konzolových hráčů, jsme vám už shrnuli v novinkách. Během úvodní prezentace vystoupil i Phil Spencer, šéf herní divize Microsoftu, který zmínil, že nyní pod Xboxem je budoucnost Blizzardu daleko světlejší než kdykoliv dříve a bude podporovat to, co dělá Blizzard tak jedinečným studiem.

 „Je to můj vůbec první BlizzCon a je skvělé cítit tu energii v místnosti. Společnost Blizzard zaujímá v herním průmyslu i pro mě zvláštní místo... V minulosti byla průkopníkem a zdokonalila toho tolik napříč herním průmyslem, a mnozí z vás, kteří jste dnes tady, jste byli součástí této cesty. Vzpomeňte si na Diablo: posunulo žánr akčních RPG kupředu. StarCraft dal základ tomu, čím se nakonec stal eSport, a StarCraft 2 byl hlavním katalyzátorem her jako živé zábavy. World of Warcraft změnil nejen způsob, jakým lidé vyvíjeli a podporovali hry, ale ve skutečnosti představil mnohem širšímu publiku koncept online komunit,“ řekl na začátek Spencer. 

 „Naším závazkem v Xboxu je přinášet více skvělých her více hráčům na více místech. A nyní, když je Blizzard součástí Xboxu, budeme pečovat o to, čím je Blizzard tak jedinečný. Našim novým kolegům umožníme pokračovat v tom, co umí nejlépe: nově definovat stávající žánry, vytvářet nové nevídané zážitky a spojovat hráče po celém světě novými způsoby - v Azerothu, v Sanctuary, na Zemi blízké budoucnosti i jinde. Bylo mi ctí přivítat týmy Blizzardu v Xboxu a je mi ctí, že tu mohu být a přivítat vás všechny na BlizzConu 2023. Poté, co jsem viděl, co hráče čeká, mohu říci, že budoucnost Blizzardu je světlejší než kdykoli předtím,“ dodal Spencer. 

Zdroj: TZ

Diablo IV

ps4xoneps5xsx
Activision, Blizzard Entertainment
Datum vydání hry:
6. 6. 2023
Žánr:
RPG, Hack and slash/Beat 'em up
KARTA HRY
9/10

Komentáře