PaRappa the Rapper Remastered vyjde v dubnu - UPDATE: Přesné datum pro Evropu

novinka  13
Martin Šmíd, 14. 3. 2017 17:00
Sony koncem minulého roku oznámila pro konzoli PlayStation 4 tři remastery svých starších her - PaRappa the Rapper Remastered, Loco Roco Remastered a Patapon Remastered. První z těchto her by měla vyjít už koncem dubna. Sony totiž stanovila termín vydání v Japonsku na 20. Dubna, a vzhledem k tomu, že termíny u first-party her jsou prakticky stejné pro celý svět, dá se předpokládat, že se hra PaRappa the Rapper Remastered objeví koncem dubna i v Evropě a Severní Americe, ale pochopitelně ještě musíme počkat na potvrzení. Termín vydání pro Loco Roco a Patapon zatím stanoven nebyl.

UPDATE: Sony dnes na svém twitteru oznámila, že hra bude dostupná v Evropě skrze digitální distribuci už 4. dubna letošního roku. Cena je stanovena na 409,-Kč, pokud máte PlayStation Plus členství, zaplatíte pouze 327,-Kč.



Text z oficiální stránky

Od prvního výstupu PaRappy na PlayStation sice uběhlo už 20 let, ale na svůj návrat na PS4 je připravený výborně - čeká na tebe remasterované rapování a dynamická podpora rozlišení 4K pro PS4 Pro.

Aby PaRappa získal srdce své milé květinové lásky, musí to v raperském duelu nandat svému rivalovi Joeovi Chinovi. Aby prokázal, že je skutečně nejlepším raperem, musí předvést svůj plán i schopnosti v celé řadě raperských bitev po boku kamarádů a učitelů, jako jsou Chop Chop Master Onion, Prince Fleaswallow a Cheap Cheap the Cooking Chicken.

Užívej si rytmus a srovnej načasování s jednotlivými mentory, aby se PaRappa naučil slova ve velmi vtipných a zábavných setkáních, která si užiješ v původním roztomilém stylu přepracovaném pro novou generaci.

Sony kromě vylepšeného vizuálního zpracování slibuje i lepší kvalitu skladeb a podporu trofejí. V Japonsku hra vychází i klasicky na disku, níže se podívejte na box art.

Box arty na Loco Roco Remastered a Patapon Remastered




Zdroj: Gematsu

PaRappa The Rapper Remastered

ps4
Sony Interactive Entertainment, Sony Interactive Entertainment
Datum vydání hry:
4. 4. 2017
KARTA HRY

Komentáře