Oznámena hra Goat Simulator 3, vývojáři si z představení dělají legraci

novinka  10
Martin Šmíd, 9. 6. 2022 22:55
Vývojáři ze studia Coffee Stain North dnes oznámili přípravu hry Goat Simulator 3, která vyjde během podzimu pro PC a konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One a Xbox Series X/S. „Od vydání prvního Goat Simulator jsme si všimli, že ve skutečnosti nezobrazuje realitu a také to, jaké je to být kozou. Takže jsme posledních několik let strávili na Googlu a s potěšením můžeme oznámit, že to přineslo ovoce. Goat Simulator 3 je nejlepším možným kozím zážitkem. Stojí za vaše peníze? Kdo ví, ale jestli budete litovat? Možná," říkají v oznámení vývojáři a očividně si dělají legraci. Ostatně i oznamující trailer, na který se můžete podívat níže v novince, je parodií na trailer hry Dead Island 2, která nikdy nevyšla. A bůh ví, jestli někdy vyjde.

Oficiální popisek vývojářů

Pokračování hry Goat Simulator z roku 2014 začíná zcela novým dobrodružstvím, ve kterém opět vystupuje koza Pilgor. Tentokrát našla nové pastviny na rozlehlém pískovcovém ostrově San Angora, místě, kde vás záhady a chaos pronásledují všude, kam se vydáte. Hráči se mohou volně potulovat a objevovat tajemství ostrova nebo, no, prostě jen ničit věci. Tohle je přece Goat Simulator.

Tato nová generace kozího simulátoru, postavená od základů, má všechno: Kozy, kozy v kloboucích nebo jezdící kozy na kozích. Nechybí ani nepřirozené katastrofy, tajné zvířecí spolky, trojité skákání a nejspíš i další nesmysly, které vás napadnou. Ale opravdu, k čemu jsou všechny ty vzrušující novinky bez přátel, se kterými si je můžete užít? Ve hře Goat Simulator 3 se můžete shromáždit jako stádo až 4 přátel a stát se společně kozami svých snů. Ano, Goat Simulator 3 má online multiplayer!

 


Zdroj: Tisková zpráva

Goat Simulator 3

ps5xsxps4xone
Coffee Stain North , Coffee Stain North
Datum vydání hry:
17. 11. 2022
Žánr:
Adventura
KARTA HRY
7/10

Komentáře