Bláznivá kozí hra Goat Simulator 3 má datum vydání, odhalena sběratelská edice

novinka  4
Martin Šmíd, 28. 7. 2022 18:17
Nedávno oznámená kozí hra Goat Simulator 3 má datum vydání. Pro PC a konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One a Xbox Series X/S bude k dispozici od 17. listopadu. V příspěvku na PlayStation Blogu se ještě vydavatel hry vrátil k názvu, který zmátl mnohé hráče. „Slyšeli jsme, že hodně hráčů bylo zmateno názvem hry Goat Simulator 3. V Coffee Stain Publishing jsme proto chtěli vše uvést na pravou míru a odpovědět na otázku, proč se hra jmenuje Goat Simulator 3. Bohužel se nám nepodařilo získat odpověď od našich přátel z Coffee Stain North. To není úplně překvapivé, protože je tam tak trochu zvláštní parta," dělá si vydavatel nadále srandu.

Hru je možné si už nyní předobjednat, přičemž k dispozici je i Digital Downgrade edice, která obsahuje vybrané remasterované předměty z Goat Simulator.

V Evropě bude k dispozici i speciální sběratelská edice, určená dle vývojářů pro ty největší fanoušky koz. „Předobjednejte si tuto edici a můžete se s malou hračkou Pilgor pomazlit nebo udržet zabalenou a doufat, že bude mít jednou větší cenu (varování: nebude),“ dodávají vývojáři. 

Zdroj: TZ

Goat Simulator 3

ps5xsxps4xone
Coffee Stain North , Coffee Stain North
Datum vydání hry:
17. 11. 2022
Žánr:
Adventura
KARTA HRY
7/10

Komentáře