Oznámena hororová hra The Quarry, vyjde v polovině června

novinka  19
Martin Šmíd, 17. 3. 2022 17:06
Studio Supermassive Games před malou chvilkou oznámilo hororovou hru The Quarry, která vyjde 10. června letošního roku pro PC a konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One a Xbox Series X/S. „Je pozdní léto v odlehlých lesích na severu státu New York a dospívající poradci mají tábor Hackett's Quarry na poslední noc jen pro sebe. To znamená žádné děti, žádní dospělí a žádná pravidla. V tomto napínavém filmovém příběhu budete řídit osudy všech devíti táborových poradců, jejichž plány na večírek se zvrtnou v nepředvídatelnou noc plnou hrůzy. Na každém kroku se rozhoduje o životě a smrti a vaše volby rozhodnou o tom, jak se příběh vyvine,“ stojí v popisku hry. Níže naleznete trailer, na oficiální stránce hry pak nechybí popisek jednotlivých poradců i dalších postav - https://quarrygame.2k.com/ , které zasáhnou do příběhu. Vývojáři na oficiálních stránkách slibují hororovou filmovou jízdu podpořenou skvělými hereckými výkony, podpořenou o možnost činit důležitá rozhodnutí. Dle popisku každá z hratelných postav může být nakonec hlavní hvězdou hry, ale také může zemřít už záhy. Stejně jako hry ze série bude mít multiplayerovou podporu, kde bude možné hlasovat s přáteli o důležitých volbách, ale také se každý hráč bude moci chopit jednoho hrdiny a následně utvářet jeho příběh a to, jak nakonec dopadne.

Dodatečné informace z tiskové zprávy:

VÁŠ PŘÍBĚH, JEJICH OSUD

Odvážíte se zkontrolovat, co je za padajícími dveřmi? Prozkoumáte výkřiky, vycházející z lesa? Zachráníte své přátelé, nebo budete zoufale utíkat? Každá volba, ať je velká nebo malá, vás posune jiným směrem.

ÚŽASNÝ FILMOVÝ ZÁŽITEK

Špičkové technologie, zachycující reálné obličeje a filmové osvětlení dodávají hře realistický vizuál. To vše je doplněno neuvěřitelnými hereckými výkony hollywoodských hvězd.

UŽIVEJTE SI STRACH S PŘÁTELI

Vložte svou víru do svých sedmi přátel v online hře*, kde pozvaní spoluhráči sledují a hlasují o klíčových rozhodnutích a vytvářejí tak příběh s vámi. Nebo si zahrajte v kooperativním módu z pohodlí gauče, kdy každý hráč řídí své akce.

PŘIZPŮSOBTE SVÉ ZKUŠENOSTI

Nastavitelná obtížnost pro všechny herní prvky umožňuje hráčům jakékoli úrovně užít si horor. A pokud se raději díváte než hrajete, Movie Mode vám umožní vychutnat si The Quarry jako filmový thriller, který stojí za to. Vyberte si, jak chcete, aby se příběh rozvinul, odvažte se a mezi všemi výkřiky si dejte popcorn!

Oznamující trailer

Zdroj: Tisková zpráva

The Quarry

ps4ps5xsxxox
2K Games, Supermassive Games
Datum vydání hry:
10. 6. 2022
Žánr:
Adventura
KARTA HRY
8/10

Komentáře