Obrázky a artworky z Uncharted 4: A Thief's End

novinka  36
Martin Šmíd, 26. 1. 2015 10:00
Před několika okamžiky nám Sony zaslala materiál ke své nejočekávanější hře letošního roku, akci Uncharted 4: A Thief's End studia Naughty Dog. Podívat se můžete jednak na doposud neviděné obrázky, které jsou vytípány z prezentované demoverze, ale také spoustu nových artworků. Rovněž přikládáme popis z tiskové zprávy. Na vše se podívejte níže v novince. Uncharted 4: A Thief's End vychází koncem letošního roku exkluzivně pro konzoli PlayStation 4. Přesné datum bude teprve stanoveno.

SHRNUTÍ:
Pár let po svém posledním dobrodružství je vysloužilý lovec pokladů Nathan Drake donucen vrátit se mezi zloděje. Drake se tak vydává na své dosud největší dobrodružství, které jej při sledování historického spiknutí stojícího za proslulým pirátským pokladem provede po celém světě a které bude tentokrát velmi osobní. Každý poklad však má svou cenu a tohle dobrodružství prověří hranice Drakeových fyzických možností, jeho odhodlání a nakonec i to, co je schopen obětovat, aby zachránil své milované.

UNCHARTED 4: A Thief’s End je nejnovějším pokračováním cenami ověnčené série UNCHARTED. Uncharted 4: A Thief’s End od uznávaných vývojářů ze studia Naughty Dog se objeví exkluzivně pro systém PlayStation 4. Herní série se tak stane součástí nové generace hraní a představí nám dosud nejvýpravnější dobrodružství ze světa UNCHARTED; nové dynamické herní mechanismy, větší a otevřenější prostředí, vylepšená grafika a animace postav pak vdechnou hře život naprosto novým způsobem.

PŘÍBĚH:
Náš příběh se odehrává tři roky po událostech popisovaných v UNCHARTED 3: Drake’s Deception, kdy se Nathan Drake podle všeho rozhodl svět lovců pokladů nadobro opustit. Netrvalo to však dlouho a dobrodružství znovu zaklepalo na jeho dveře... Když se objeví Drakeův bratr Sam a požádá jej o pomoc při záchraně svého života, nedokáže Drake nabídce takového dobrodružství odolat.

V honbě za dávno ztraceným pokladem kapitána Henryho Averyho se Sam a Drake vydávají hluboko do lesů Madagaskaru najít utopickou pirátskou kolonii Libertalie. S UNCHARTED 4: A Thief’s End podniknou hráči výpravu kolem celého světa a při pátrání po Averyho pokladu prozkoumají džunglí zarostlé ostrovy, velká města i zasněžené vrcholky hor.

Zdroj: null

Uncharted 4: A Thief's End

ps4
SCEE, Naughty Dog
Datum vydání hry:
10. 5. 2016
Žánr:
Střílečka, Adventura
KARTA HRY
10/10

Komentáře