Nový trailer na interaktivní seriál Silent Hill: Ascension, u nás na konzolích PlayStation nebude

novinka  4
Martin Šmíd, 17. 10. 2023 16:03
Nedávno jsme se dozvěděli, že dříve oznámená streamovací interaktivní série Silent Hill: Ascension bude dostupná od 31. října letošního roku skrze web a mobilní zařízení se systémy Android a iOS. Dnes společnost Genvid oznámila spolupráci se Sony Picture Entertainment, díky níž bude Silent Hill: Ascension součástí i služeb Bravia Core (dostupná na televizorech od Sony) a Sony Pictures Core na konzolích PlayStation 5 a PlayStation 4. Bohužel u nás služba Sony Pictures Core zatím neběží a ani se neví, kdy se tak stane, takže hráči na konzolích PlayStation mají u nás smůlu. To je rozhodně škoda, ale co se dá dělat.

 „Není to hra, ale interaktivní streamovaný seriál, který se bude měnit podle toho, jak se diváci budou společně rozhodovat. I když jsem výkonným producentem titulu, nevím, jak to dopadne. To je ve vašich rukou. A obsah, který vytvoříte, bude streamován po celém světě v televizích a telefonech díky našim vztahům se společnostmi Sony Pictures, Google, Apple a dalšími,“ řekl dnes v oznámení Jacob Navok ze společnosti Genvid.

„Jsme nadšeni, že můžeme do světa Silent Hillu uvést rodiny Johansenových a Hernandezových. Jak se budou nořit hlouběji do svých vlastních hrůz a jejich města zároveň pohltí masová hysterie, tyto dvě rodiny mezi sebou odhalí podivné souvislosti, přestože je dělí celý svět,“ stojí v popisku tohoto seriálu. Níže v novince najdete dnešní oznamující trailer.

Zdroj: TZ

Silent Hill 2 (remake)

ps5
Konami, Bloober Team
Žánr:
Adventura
KARTA HRY

Komentáře