Nové záběry ze sci-fi akce Anthem, datum vydání - UPDATE

novinka  46
Martin Šmíd, 9. 6. 2018 21:04
Studio Bioware si po ne zrovna povedeném posledním Mass Effectu bude chtít složit reparát s očekávanou akční sci-fi hrou Anthem, kterou budete moci hrát sami, ale stejně jako v Destiny, ta největší zábava přijde teprve v kooperaci s kamarády, které si budete moci přivolat na pomoc. Po ročním tichu byl Anthem nyní znovu ukázán během tiskové konference EA, dočkali jsme se pěkného traileru, na který se podívejte níže v novince. Anthem dnes navíc dostal i datum vydání. V obchodech se objeví 22. února příštího roku pro konzole PlayStation 4 a Xbox One. Během následující prezentace jsme se dočkali ještě několika dalších podrobností a informací. Anthem se dle vývojářů odehrává ve velkém živoucím světě, který je možné sdílet s ostatními hráči. Ve světě plném nebezpečí a nejrůznějších monster bojuje lidstvo o přežití, v čemž mu pomáhají speciální exoskelety Javelin. Ty existují ve čtyřech verzích - Ranger, Colossus, Storm a Ranger. Každý se značně odlišuje a vybrání si toho správného bude pochopitelně velmi důležité. Každopádně hráči se mají chopit člena frakce Freelancers, která bojuje za lepší zítřky. Vývojáři během prezentace zmínili, že jakmile se vydáte na nejrůznější mise, budou se moci k vám připojit vaši kamarádi, ale i náhodní hráči, kteří vám budou moci následně pomoci. Jakmile se ale dostanete zpět do města, kde budou NPC postavy, obchodníci a tak dále, budete sami. I díky tomuto konceptu může být Anthem čistě singleplayerovým zážitkem, jen bude vše trochu těžší. Anthem by se v tomto dal přirovnat spíše k Monster Hunteru než třeba Destiny nebo Divisionu, kde v mnoha aktivitách kamarády prostě a jednoduše potřebujete. Svět Anthemu je navíc připravován tak, aby mohl být do budoucna rozšiřován o nové mise a další zajímavý obsah, který budou vývojáři vytvářet dle zpětné vazby od hráčů. Potěší určitě i absence Loot boxů, ani se nebude dát koupit nic, co by vás ve hře nějak zvýhodňovalo. Jen mají být k dispozici různé kosmetické položky. UPDATE: Vývojáři před malou chvilkou potvrdili, že Anthem nebude mít na startu PvP část a zároveň bude vyžadovat neustálé internetové připojení. A to i v případě, pokud se rozhodnete hrát sami.

Hra Anthem se bude prodávat ve dvou různých edicích. Na popisek se podívejte níže. Zatím nebylo oznámeno, jestli Anthem bude obsahovat i nějaký Season Pass. Vývojáři zatím jen řekli, že počítají s dodatečným obsahem, ale jak ho budou vydávat, upřesněno nebylo. 

Standardní edice (59.99 euro)

Předobjednáním získáte VIP členství, takže si budete moci zahrát demo před vydáním samotné hry, ale také Legion of Dawn Legendary Ranger Armor Pack

Legion of Dawn edice (79.99 euro)

Předobjednáním této edice získáte VIP přístup k demoverzi před vydáním. Dále pak různé balíčky.

  • Legendary Ranger Armor Pack
  • Legendary Colossus Armor Pack
  • Legendary Storm Armor Pack
  • Legendary Interceptor Armor Pack
  • Ranger Javelin Gear
  • Digitální soundtrack



Gameplay záběry

Obrázky

Zdroj: Tisková zpráva

Anthem

ps4xone
EA Games, BioWare
Datum vydání hry:
22. 2. 2019
Žánr:
Střílečka, RPG, Adventura
KARTA HRY
5/10

Komentáře