Nové obrázky ze hry S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl

novinka  33
Martin Šmíd, 9. 12. 2021 11:57
Vývojáři ze studia GSC Game World po mnoha letech vývoje konečně dokončují akční hru S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl, která má stanovené datum vydání na konec dubna příštího roku pro PC a konzole Xbox Series X/S. Nás navíc může těšit, že hra bude disponovat českými titulky. Pokud se na ni těšíte, můžete se nyní podívat níže v novince na několik nových obrázků, které zveřejnil magazín PC Gamer. Článek v něm se navíc hodně zabývá survival elementy, které jsou nedílnou součástí hratelnosti. Ve hře bude nutné jíst a pít, jinak hrozí ztráta výdrže, no a důležitý má být i spánek, protože bez něj se hlavnímu hrdinovi bude zhoršovat zrak a mohou dokonce přijít i halucinace.

Další podrobnosti

  • Zmutovaná zvířata budou představovat velké nebezpečí. Mají jednak speciální brnění kvůli mutaci a není tak snadné odhalit slabá místa. Zároveň jsou nebezpečná svými fyzickými i psychickými útoky, které jsou nepříjemným vedlejším účinkem záření. 
  • Kromě klasických žoldáků a banditů jsou ve hře různé frakce. Frakce Warta slouží jako taková policie. Vůdcem je plukovník Alexander Korshunov, který netoleruje neloajalitu. Frakce chce využít objevy v zóně pro zlepšení života lidstva. 

Nedávno se na internet dostala informace, že si hra S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl ukousne velké množství místa v konzoli. Vývojáři v PC Gameru tuto informaci nepotvrdili, ale řekli, že pokud se hráč rozhodne splnit hlavní linku i vedlejší úkoly, může ve hře nechat až sto hodin. Zdá se tedy, že nepůjde o zrovna krátkou záležitost na jeden dva večery. To je ale dobrá zpráva, co říkáte? 

Zdroj: wccftech.com

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

xsx
GSC Game World, GSC Game World
Datum vydání hry:
31. 12. 2024
Žánr:
Střílečka, RPG, Adventura
KARTA HRY

Komentáře