Nová ukázka z kouzelnické open-world hry Hogwarts Legacy

novinka  3
Martin Šmíd, 23. 8. 2022 20:25
Kouzelnická open-world hra Hogwarts Legacy byla bohužel nedávno odložena na začátek příštího roku. To fanoušky určitě moc nepotěšilo. Aby vývojáři z Avalanche Software alespoň trochu během léta potěšili fanoušky, vypustili nyní během Gamescom Opening Night Live novou ukázku, na kterou se můžete podívat níže v novince.


„Hra Hogwarts Legacy je pohlcující akční RPG v otevřeném světě zasazené do světa poprvé představeného v knihách o Harrym Potterovi. Vydej se na cestu po známých i nových místech, zkoumej a objevuj fantastická zvířata, upravuj svou postavu a vyráběj lektvary, zdokonaluj sesílání kouzel, vylepšuj své talenty a staň se přesně tím kouzelníkem, jakým chceš být. Zažij Bradavice v 19. století. Tvou postavou se stane student, který má v rukou klíč k dávnému tajemství, jež hrozí rozvrátit kouzelnický svět. Objev, jaké to je žít v Bradavicích, najdi si spojence, bojuj s temnými čaroději a nakonec rozhodni o osudu kouzelnického světa,“ stojí v popisku hry.

Hogwarts Legacy vyjde 10. února příštího roku pro PC a konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One a Xbox Series X/S. Nintendo Switch verze vyjde později, datum pro ni bude teprve stanoveno.

Zdroj: Tisková zpráva

Hogwarts Legacy

ps4xonenswps5xsx
Warner Bros. Games, Avalanche Software
Datum vydání hry:
10. 2. 2023
Žánr:
RPG, Adventura
KARTA HRY
9/10

Komentáře