Nastíněna post-launch podpora pro Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction

novinka  3
Martin Šmíd, 15. 11. 2021 0:10
Minulý týden jsme se konečně dozvěděli datum vydání pro akční hru Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction. Ta bude dostupná od 20. Ledna pro PC i konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One a Xbox Series X/S, navíc za sníženou cenu. „Rainbow Six Extraction zve hráče, aby se připojili k Rainbow Exogenous Analysis & Containment Team (REACT) a zapojili se do bitev, kde na jedné straně bojuje tříčlenný tým operátorů z Rainbow Six Siege a na té druhé nepřátelské příšery známé jako Archæans. Vůbec poprvé hráči využít systém levelování pro všech 18 operátorů, což jim umožní objevovat nové způsoby hraní. Po postupu na novou úroveň se hráčům odemknou nové kontaminované oblasti, operátoři, upravitelné předměty, nová REACT technika, vyšší úrovně obtížnosti, a dokonce získají lepší povědomí o příběhovém pozadí. Rainbow Six Siege také nabídne pravidelné dávky nového obsahu,“ stálo v popisku.

Dnes Ubisoft oznámil, že vydání je teprve začátkem, protože už nyní připravuje bohatou post launch podporu, která bude pro všechny hráče zdarma. Vývojáři hned po vydání do hry přidají speciální nové mise Maelstrom Protocol, které budou přinášet různé týdenní výzvy. V těchto misích musejí hráči spolupracovat a prozkoumat devět zón, v nichž bude postupně růst obtížnost, nepřátelé budou těžší, nábojů bude málo a zároveň budou časově omezené. Za zdolávání budou exkluzivní kosmetické předměty, ale také jedna z herních měn.

Dále vývojáři plánují časově omezené Crisis Eventy. V nich se bude vždy objevovat nová postava se svým tematickým obsahem. První takový event ponese název Spillover a protivníkem budou nové silnější verze nepřátel, které bude nutné vyhladit. Odměnou bude také nová kosmetika, ale také odemčení loru. No a poslední jsou týdenní úkoly Assignments, které budou přinášet různé modifikátory do misí, jako je tomu třeba u Nightfall striků Destiny 2. Při jejich plnění tak může být vypnutý radar, nepřátelé mohou mít více života či bude nedostatek nábojů, což bude vyžadovat taktičtější přístup a lepší sehranost týmu.

Zdroj: Tisková zpráva

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction

ps4xoneps5xsx
Ubisoft, Ubisoft Montreal
Datum vydání hry:
20. 1. 2021
KARTA HRY
7/10

Komentáře