Hra Tom Clancy's Rainbow Six Extraction si odnáší slušné známky

novinka  17
Martin Šmíd, 19. 1. 2022 12:39
Dnes v poledne padlo embargo na kooperativní akční hru Tom Clancy's Rainbow Six Extraction od Ubisoftu, která vychází už zítra pro PC a konzole PlayStation a Xbox. My jsme vám proto mohli přinést obsáhlou recenzi, v níž jsme udělili slušnou sedmičku. Fanouškům kooperativních akčních her, kteří touží po nové kvalitní hře, můžeme nákup doporučit. Slušné známky si ovšem hra odnáší i v zahraničí, většinou padají osmičky a sedmičky, jak se můžete podívat níže v novince.

„Výbušná, vzrušující a nekonečně zábavná hra Rainbow Six Extraction je pravděpodobně jednou z nejlepších her od společnosti Ubisoft.“ – 9/10 (God is a Geek)

„Rainbow Six Extraction je skvělý kooperativní (nebo sólo) zážitek postavený na neuvěřitelně pevných základech Rainbow Six Siege. Hraní je vynikající a nejlepší, když sotva přežíváte, plížíte se kolem smrtelně nebezpečných mimozemšťanů a s pomocí taktiky se svým týmem likvidujete hrozbu dříve, než vám stihne ublížit.“ – 8.6/10 (PowerUp!)

„Ačkoli je postup příliš úzce spjat s průměrnými výzvami, Rainbow Six Extraction nabízí zábavné střety s mimozemskou hrozbou a odměňuje týmovou spolupráci.“ – 7/10 (Gamespot)

„Hra Tom Clancy's Rainbow Six Extraction může být s několika přáteli velmi zábavná, ale kvůli absenci tradiční kampaně pro jednoho hráče a uceleného příběhu působí spíše jako rozšíření Rainbow Six Siege než plnohodnotná hra.“ – 7/10 (Hardcore Gamer)

„Rainbow Six Extraction se může pochlubit uspokojivou hratelností a některými zajímavými herními systémy, ale trápí ho opakující se mise.“ – 6/10 (Screen Rant)

Zdroj: opencritic.com

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction

ps4xoneps5xsx
Ubisoft, Ubisoft Montreal
Datum vydání hry:
20. 1. 2021
KARTA HRY
7/10

Komentáře