Middle-earth: Shadow of War oficiálně oznámen – trailer

novinka  24
Martin Šmíd, 27. 2. 2017 15:09
Včera předčasně uniklo oznámení akční hry Middle-earth: Shadow of War od Warner Brosu, která je ve vývoji pro konzole PlayStation 4 a Xbox One. Warner Bros už proto neměl důvod cokoliv tajit a dnes přispěchal s oficiálním oznámením, které doprovodil velmi pěkným trailerem, na který se můžete podívat níže v novince. Middle-earth: Shadow of War vyjde už 25. Srpna letošního roku, fanoušci prvního dílu se určitě mají na co těšit.

Tisková zpráva:

Middle-Earth: Shadow of War je akční dobrodružná hra se strategickými prvky a představuje volné pokračování skvěle hodnocené hry Middle – Earth: Shadow of Mordor, která vyšla v roce 2014 a odnesla si ocenění za nejlepší akční/dobrodružnou hru roku na The Game Awards 2014.

Hra Middle-earth: Shadow of War nabídne originální příběh s návratem Taliona and Celebrimbora, kteří mají za úkol proniknout skrze nepřátelské linie a vytvořit armádu s jejíž pomocí se postaví Temnému Lordovi, Sauronovi.

Ve hře Middle-earth: Shadow of War budou mít hráči k dispozici tzv. Prsten Moci a utkají se se smrtícími nepřáteli, včetně Saurona a jeho Nazgula, v monumentální bitvě o Středozem. Tato akční adventura s otevřeným světem byla přivedena k životu díky vylepšenému systému Nemesis. Robustní optimalizační možnosti jsou nyní aplikovány na celý svět, kde hráč svými akcemi a rozhodnutími utváří okolní prostředí a postavy.

“Monolith Productions měli za cíl vytvořit hlubší, více personalizovanou herní zkušenost, a autentický způsob podání příběhu,” říká David Haddad, prezident společnosti Warner Bros. Interactive Entertainment.

“Provedli jsme masivní rozšíření každé dimenze hry, a to včetně herního světa, příběhu, RPG prvků, hlavní hratelnosti a samozřejmě i Nemesis systému,” říká Michael de Plater, viceprezident Monolith Productions. “Jako dlouhodobí fanoušci Středozemě jsme poctěni, že máme to privilegium přinést k životu ten nejvíce ohromující fantasy svět, který byl kdy vytvořen, a to zcela novým způsobem, pro novou generaci.”

Inovativní Nemesis Systém je schopen vytvářet unikátní, více osobité příběhy díky procedurálně generovaným nepřátelům, kteří si pamatují každé setkání a jsou diferencováni svou povahou a silnými a slabými stránkami.

Příběh hry je zasazen do doby mezi událostmi odehrávající se v Hobitovi a v Pánu Prstenů. Middle-earth: Shadow of War pokračuje v originálním vyprávění z Middle-earth: Shadow of Mordor. Hráči se ponoří do více osobního a rozlehlého světa, který je plný epických hrdinů, padouchů a ikonických lokací.

Zdroj: Tisková zpráva

Middle Earth: Shadow of War

ps4xone
Warner Bros., Monolith Productions
Datum vydání hry:
10. 10. 2017
KARTA HRY
8/10

Komentáře