Konami do budoucna zváží další remaky série Metal Gear Solid, nezavrhuje ani nové díly

novinka  17
Martin Šmíd, 19. 3. 2024 21:18
Konami dnes zveřejnilo video ke své sérii Metal Gear Solid, v němž někteří vývojáři odpovídali na dotazy fanoušků. Konkrétní sice moc nebyli, ale naznačili alespoň, že v budoucnu bychom mohli dostat další remaky starších dílů, ale možností je i zcela nový díl. Těžko říci, jak by dopadl bez dohledu Hidea Kojimy. To nejzajímavější z videa, které je v současnosti dostupné pouze v japonštině, naleznete níže.

  • V současnosti se Konami zaměřuje hlavně na dokončení hry Metal Gear Solid Delta: Snake Eater. Jakmile bude dokončena, sednou si v Konami a rozhodnou se, jestli připravit další remake nebo se třeba pustit do vývoje zcela nového dílu.
  • Hry obsažené v kolekci Metal Gear Solid: Master Collection - Volume 1 by mohly v budoucnu dostat 4K podporu. Jestli se tak stane a kdy bude teprve oznámeno. Zatím je venku březnová aktualizace s opravou několika chyb.
  • O hrách, které budou součástí Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 2 zatím nebylo rozhodnuto. Zároveň zatím nebylo ani stanoveno datum vydání této kolekce. Podle předchozích zpráv mají být zahrnuty hry Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, Metal Gear Solid: Peace Walker, Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain. To ale nyní vývojáři nepotvrdili.
  • Byla ukázána úvodní obrazovka hry Metal Gear Solid Delta: Snake Eater. 



Zdroj: TZ

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater

xsxps5
Konami, Konami
KARTA HRY

Komentáře