Informace o hlavních postavách hry Gotham Knights

novinka  12
Martin Šmíd, 25. 8. 2020 23:49
Vývojáři ze studia Warner Bros. Games Montréal o víkendu oznámili svoji novou akční hru, kterou je Gotham Knights. Ačkoliv se hra odehrává v Gothamu, tak až po smrti Batmana, jehož místo musí zaujmout další členové Batman Family, mezi nimiž je Batgirl, Nightwing, Red Hood a Robin. Ačkoliv by mohlo svádět, že Gotham Knights je pokračováním Batman: Arkham série, není tomu tak. Vývojáři potvrdili, že se odehrává ve vlastním univerzu. „Hráči musí zachránit Gotham před sestupem do chaosu a znovuobjevit v sobě svou vlastní verzi Temného rytíře,“ říkají vývojáři. “S Gotham Knights, tým Warner Bros. Games oživuje postavy Batman Family jedinečným způsobem, aby potěšil jak fanoušky, tak i nové hráče“ řekl David Haddad, prezident, Warner Bros. Games. Games. ”Jak se pouštíme do nové éry interaktivního vyprávění, náš vývojový tým pilně pracuje na vytvoření nového, hlubokého zážitku v DC Batman universe." Níže v novince si můžete přečíst několik informací o hlavních hrdinech. Hra Gotham Knights zatím nemá stanovené datum vydání, ale dočkáme se jí během příštího roku pro PC a konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One a Xbox Series X.

„Ve hře Gotham Knights mohou hráči prozkoumat otevřený svět Gothamu a hlídat temné ulice pěti městských čtvrtí pomocí různých schopností a hrdinských bojových pohybů, stejně jako kultovního Batcycle. Spolu s postupem Batgirl, Nightwing, Red Hood a Robin se vyvíjí i jejich charakteristické herní dovednosti a rozrůstá arzenál zbraní a vybavení. Jak bylo o víkendu ukázáno, Gotham Knights nabízí k prozkoumání bohaté příběhy, ve kterých budete čelit proti některým nejslavnějším DC Super-Villains (záporákům), jako je například Mr. Freeze, který pokryl Gotham City ledem,“ říkají vývojáři.

Batgirl, také známá jako Barbara Gordon, je odhodlaná bojovnice a zkušený hacker. Jako dcera zesnulého gothamského komisaře Jima Gordona pomáhala v minulosti Batmanovi jako Oracle. Nyní, po letech zotavení a příprav, je připravena vstoupit do své nové role, ovládající své obušky a využívající svůj výcvik v kickboxu, capoeira a jiu-jitsu.

Nightwing je Dick Grayson, první Robin, který byl Batmanovým chráněncem předtím, než se stal hrdinou. Je to přirozený vůdce, nejstarší a nejmoudřejší člen Batmanovy rodiny. Mistrovství Nightwinga v akrobacii je doplněno odborným využitím jeho charakteristických Escrima Sticks, díky němuž je schopen sejmout nepřátele.

Red Hood, dříve známý jako Jason Todd, je intenzivní a nestálý antihrdina. Red Hood má potíže s udržením svého temperamentu pod kontrolou, ale nebude váhat vstoupit do palebné linie, když je přítel v ohrožení. Jeho výcvik mu dal nejvyšší lidskou sílu a znalosti v mnoha bojových technikách se všemi druhy zbraní - tradičními i high-tech.

Robin je Tim Drake, mladý zázrak a génius týmu, který je mistrem deduktivního uvažování. Jako skutečný následovník v Batmanově odkazu je motivován přesvědčením, že Gotham City potřebuje ochranu, a doufá, že bude typem personifikovaného hrdiny Batmana. Jako bojovník je vyzbrojený trojdílnou tyčí a zkušený v různých stealth technikách.  Robin má také zkušenosti v kombinované psychologii války a behaviorálních vědách.

Zdroj: Tisková zpráva

Gotham Knights

ps5xsx
Warner Bros. Interactive Entertainment, Warner Bros. Games Montreal
Datum vydání hry:
21. 10. 2022
Žánr:
RPG, Hack and slash/Beat 'em up, Adventura
KARTA HRY
5/10

Komentáře