Hra Ghostwire: Tokyo vyšla na konzole Xbox Series X/S, dostala slíbený velký update

novinka  4
Martin Šmíd, 12. 4. 2023 9:46
Bethesda před malou chvilkou oznámila, že od dnešního dne je na konzole Xbox Series X/S dostupná duchařská open-world hra Ghostwire: Tokyo od vývojářů ze studia Tango Gameworks. Ta vyšla před rokem pouze na PC a konzoli PlayStation 5. Na konzolích Xbox je od prvního dne dostupná i v rámci předplatného Xbox Game Pass. Společně s vydáním na Xboxu vydali vývojáři i větší update, který přináší lákavé novinky. Níže se o nich dozvíte více, přikládáme i dnešní launch trailer.

Informace z tiskové zprávy:

Nový herní režim Spider‘s Thread

Kromě hlavní hry postaví herní režim Spider‘s Thread hráče postaví před úkol projít zkouškou ohně s 30 etapami vybranými z více než 120 ručně vytvořených úrovní s jediným jednoduchým cílem: dostat se na konec. Zatímco budou hráči plnit výzvy a etapy, budou si odemykat další schopnosti a herní měnu, kterou můžou utratit za vylepšení. 

Prozkoumejte nové oblasti a odhalte větší část příběhu

Aktualizace Spider‘s Thread přidává nové lokace v duchy zamořených ulicích nadpřirozeného Tokia, včetně místní střední školy. Tyto nové lokace obsahují nové mise, které mohou hráči splnit a odhalit tak další záhady. Příběh hlavní hry bude rovněž zahrnovat prodloužené filmečky, díky kterým hráči získají hlubší vhled do zápletky, zatímco budou hrát dobrodružství Akito a KK a budou se snažit zabránit hrozivé Hannye, aby zničila Tokio.

Čelte novým nepřátelům pomocí nových schopností

V aktualizaci Spider‘s Thread do Tokia dorazí nebezpeční noví Návštěvníci, jako třeba neviditelný Silent Gaze či nepolapitelný Retribution. Aby Akito tyto nové nepřátele porazil, získá nové schopnosti včetně Charge Rush a ničivého protiútoku.

Zdroj: TZ

Ghostwire: Tokyo

ps5xsx
Bethesda Softworks, Tango GameWorks
Datum vydání hry:
25. 3. 2022
KARTA HRY
7/10

Komentáře