Hra Ghostwire: Tokyo vyjde v polovině dubna pro konzole Xbox Series X/S, dostane velký update

novinka  7
Martin Šmíd, 15. 3. 2023 16:19
Herní vydavatel Bethesda Softworks dnes oznámil, že duchařská open-world hra Ghostwire: Tokyo od vývojářů ze studia Tango Gameworks vyjde 12. dubna letošního roku pro konzole Xbox Series X/S, kde bude navíc od prvního dne dostupná skrze předplatné Xbox Game Pass. Ve stejný den vyjde pro PC a PlayStation 5 verzi i velký update Spider’s Thread.

Jeho obsahem je třeba zcela nový režim The Spider’s Thread, v něm bude nutné přežít několik desítek pater protivníků. Za jejich likvidaci bude možné vydělávat peníze a získávat tak různá vylepšení. Aktualizace přinese i zcela nové lokace, které bude možné v Tokiu navštívit v rámci nových misí, mezi nimiž nebude chybět ani strašidelná střední škola. Samotná příběhová kampaň má být obohacena o nové filmečky, jenž poskytnou hlubší pohled na události, ale také nebudou chybět nové skilly nebo nepřátele.

Informace z tiskové zprávy:

Nový herní režim Spider‘s Thread

Kromě hlavní hry postaví herní režim Spider‘s Thread hráče postaví před úkol projít zkouškou ohně s 30 etapami vybranými z více než 120 ručně vytvořených úrovní s jediným jednoduchým cílem: dostat se na konec. Zatímco budou hráči plnit výzvy a etapy, budou si odemykat další schopnosti a herní měnu, kterou můžou utratit za vylepšení. 

Prozkoumejte nové oblasti a odhalte větší část příběhu

Aktualizace Spider‘s Thread přidává nové lokace v duchy zamořených ulicích nadpřirozeného Tokia, včetně místní střední školy. Tyto nové lokace obsahují nové mise, které mohou hráči splnit a odhalit tak další záhady. Příběh hlavní hry bude rovněž zahrnovat prodloužené filmečky, díky kterým hráči získají hlubší vhled do zápletky, zatímco budou hrát dobrodružství Akito a KK a budou se snažit zabránit hrozivé Hannye, aby zničila Tokio.

Čelte novým nepřátelům pomocí nových schopností

V aktualizaci Spider‘s Thread do Tokia dorazí nebezpeční noví Návštěvníci, jako třeba neviditelný Silent Gaze či nepolapitelný Retribution. Aby Akito tyto nové nepřátele porazil, získá nové schopnosti včetně Charge Rush a ničivého protiútoku.


Zdroj: TZ

Ghostwire: Tokyo

ps5xsx
Bethesda Softworks, Tango GameWorks
Datum vydání hry:
25. 3. 2022
KARTA HRY
7/10

Komentáře