Hra Ghostwire Tokyo má na PS5 hned šest režimů zobrazení

novinka  22
Martin Šmíd, 14. 3. 2022 17:36
Dnes je celkem normální u nových her, že mají dva nebo někdy i tři režimy zobrazení, díky nimž si může každý hráč vybrat, jestli preferuje lepší framerate nebo vizuální zpracování. Ale aby hra měla hned šest režimů zobrazení, jako je tomu u duchařské akce Ghostwire Tokyo, to jsme tu zřejmě ještě neměli. Níže se můžete podívat, jaké režimy zobrazení hra obsahuje.

Quality Mode - Na toto zobrazení hra běží nativně ve 4K při 30fps, má různá grafická vylepšení a podporu pro ray-tracing

Performance Mode - V tomto zobrazení má hra nižší rozlišení a nepodporuje ray-tracing, ale běží plynule v 60fps.

High Frame-Rate Quality Mode - Kvalita zobrazení je jako v normálním Quality režimu, ale hra má odemčený framerate, který se většinou pohybuje někde mezi 40-50 snímky.

High Frame-Rate Performance Mode - Hra na tento způsob zobrazení nemá omezený framerate. Běží na stejné nastavení jako Performance Mode, ale může běžet i více než 60fps.

High Frame-Rate Quality Mode s podporou V-Sync/High Frame-Rate Performance Mode s podporou V-Sync - Jde o předchozí dva režimy zobrazení s podporou V-Sync, která odstraňuje viditelné trhání obrazu. 

Zdroj: Tisková zpráva

Ghostwire: Tokyo

ps5xsx
Bethesda Softworks, Tango GameWorks
Datum vydání hry:
25. 3. 2022
KARTA HRY
7/10

Komentáře