Hra Final Fantasy VII Rebirth se připomíná novým fantastickým trailerem, vyjde 29. února příštího roku

novinka  54
Martin Šmíd, 14. 9. 2023 23:34
Vývojáři ze Square Enixu dnes během prezentace State of Play připomněli blížící se hru Final Fantasy VII Rebirth, která je ve vývoji exkluzivně pro konzoli PlayStation 5. Dočkali jsme se druhé plnohodnotné ukázky s novými záběry z hraní, na kterou se můžete podívat níže v novince. Hra vypadá opravdu fantasticky. Navíc bylo oznámeno, že vyjde 29. února příštího roku.

„Ikoničtí hrdinové Cloud, Barret, Tifa, Aerith a Red XIII uprchli z dystopického města Midgar a nyní pronásledují Sephirotha, pomstychtivého šermíře z Cloudovy minulosti, který byl považován za mrtvého. Tohle nové dobrodružství si mohou užít všichni hráči, i ti, kteří ještě nehráli Final Fantasy VII Remake nebo původní hru pro PlayStation. Očekávej nový standard filmového vyprávění, rychlých soubojů a bohatého průzkumu rozsáhlého světa,“ stojí v popisku hry. 

Square Enix dnes také oznámil, že se předchozí části Final Fantasy VII Remake/Final Fantasy VII Remake Intergrade prodalo přes 7 milionů kopií na konzolích PlayStation a PC.

Zdroj: TZ

Final Fantasy VII Rebirth

ps5
Square Enix, Square Enix
Datum vydání hry:
29. 2. 2024
Žánr:
RPG, Adventura
KARTA HRY
9/10

Komentáře