Final Fantasy VII Rebirth dostává první vysoká hodnocení

novinka  46
Martin Šmíd, 22. 2. 2024 15:18
Jen týden zbývá do vydání velké akční RPG hry Final Fantasy VII Rebirth od Square Enixu. Před malou chvilkou padlo embargo na první recenze, a podle očekávání padají mimořádně vysoká hodnocení. V současnosti je průměrné hodnocení na Metacritics pěkných 93% a na OpenCritic je 93%.

„Final Fantasy VII: Rebirth je fenomenálně dobrá videohra. Přináší šokující příběhové momenty a jedny z nejlepších soubojů, jaké jsem kdy zažil.“ – 10/10 (God is a Geek)

„Final Fantasy 7 Rebirth konečně realizuje potenciál série, vzhlíží k minulosti a připravuje půdu pro snad začátek nového zlatého věku série.“ – 10/10 (GamingBolt)

„Final Fantasy VII Rebirth působivě navazuje na to, co nastartoval Remake.“ – 9/10 (IGN)

„Final Fantasy VII Rebirth je druhou kapitolou boje Clouda za záchranu planety, kterou nazývá domovem, a ve všech ohledech překonává Final Fantasy VII Remake“ – 10/10 (Wccftech)

„Final Fantasy VII Rebirth využívá základy Remaku a rozšiřuje je o další možnosti, propracovanější souboje, více míst k prozkoumávání a více způsobů, jak proniknout hlouběji do světa a příběhu, který vypráví.“ – 9.5/10 (PSU)

„Final Fantasy VII Rebirth je nádherný zážitek, který si staří i noví fanoušci naprosto zamilují.“ – 9/10 (TheSixthAxis)



Zdroj: TZ

Final Fantasy VII Rebirth

ps5
Square Enix, Square Enix
Datum vydání hry:
29. 2. 2024
Žánr:
RPG, Adventura
KARTA HRY
9/10

Komentáře